100 dana testiranja ProHygienic

Zbogom prašini, pozdrav čistom zraku!

Prašina, zagađenje zraka, alergije. Postoji mnogo razloga za davanje prednosti čistom zraku. Naši usisavači ProHygienic su dio rješenja. Kad okolišni zrak uđe u naše usisavače ProHygienic, on izlazi još čišći. Bežični, s vrećicom ili bez vrećice – sve imamo! Uposlite naše usisavače ProHygienic za bolju kvalitetu zraka u vašem domu.

100 dana testiranja

Za ProHygienic usisavače

Kupnjom Bosch ProHygienic usisavača kupac ostvaruje pravo povrata novca unutar 100 dana od dana kupnje ukoliko nije zadovoljan s proizvodom.

 

Promocija traje od 15.04. do 01.10.2021. godine.

Usisavač s vrećicom, bez vrećice ili bežični – koji je najbolji za alergičare?

Svi naši usisavači ProHygienic izvrsno filtriraju zrak. Ali ako tražite usisavač siguran za alergičare, preporučujemo naše modele ProHygienic s vrećicom – a one bez vrećice kao drugu mogućnost. Ako su vam čišći zrak i lagana težina usisavača prioriteti, odgovarat će vam naši bežični modeli ProHygienic.

Bežični usisavači ProHygienic.

Bosch bežični usisavači ProHygienic filtriraju zrak tri puta prije nego što ga vrate u okolni zrak. Dakle, zrak koji usisavač ispušta zapravo je čišći od nefiltriranog zraka koji svaki dan udišete kod kuće. Osim toga, bežični usisavači pouzdano sakupljaju prljavštinu, a lagani su i fleksibilni za upotrebu.

Zašto odabrati bežični usisavač ProHygienic:

  • Čisti ispušni zrak: trostrukom filtracijom uklanja se 99,9% čestica*
  • Brzo i higijenski čišćenje filtra – uklonite spremnik za prašinu i zakrenite sklopku
  • Uklonjiva četka EasyClean – izvucite je, očistite, ponovno umetnite

Usisavači s vrećicom ProHygienic.

Naši najbolji usisavači za alergičare: Bosch usisavači s vrećicom ProHygienic imaju UltraAllergy filtar koji uklanja 99,99% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađivača*. Vrećica AirFresh ograničava vaš kontakt s prašinom i upija neugodne mirise. Za zdravo okruženje bez alergena za vas i vašu obitelj.

Zašto odabrati usisavač s vrećicom ProHygiene:

  • Filtrira više: UltraAllergy filtar uklanja 99,99% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađivača*
  • Bonus s vrećicom: Vrećica za prašinu AirFresh uklanja neugodne mirise
  • Periv filtar – izvucite ga, isperite, ponovo umetnite – za minimalne dodatne troškove