Jednostavno savršeno. Bosch.

FlameSelect: devet precizno prilagodljivih razina snage za savršene rezultate kuhanja.

U Boschu želimo se pobrinuti da je vaše kuhanje s plinom što jednostavnije, sigurnije i ugodnije. Zato smo za vas razvili FlameSelect. Prepune inovativne tehnologije, Boscheve plinske ploče za kuhanje nude potpuno novi stupanj preciznosti kada je riječ o prilagodbi plamena s mogućnosti odabira unaprijed određenih razina snage. Boscheve plinske ploče za kuhanje zaista privlače pažnju zato što je svaka pojedinačna ploča remek djelo bezvremenskog dizajna, pažljivo odabranih materijala i funkcija.

Idi na plinske ploče za kuhanje s tehnologijom FlameSelect

Devet razina preciznog odabira snage.
Devet razina preciznog odabira snage.

PrethodnoSljedeće 

Devet razina preciznog odabira snage.

Na novim plinskim pločama za kuhanje s tehnologijom FlameSelect i patentiranom tehnologijom ventila možete precizno i primjetno regulirati izlaz plina u razinama snage od 1 do 9. Tako uvijek postižete savršene rezultate jednim pokretom zgloba.

Otkrijte princip rada tehnologije FlameSelect i promijenite razine snage tipkom + ili – na interaktivnom upravljačkom elementu.

Nekad ste upravljali plamenom od oka. Sad je sve pod vašom kontrolom.

FlameSelect omogućuje vam jednostavnu prilagodbu točne jačine plamena: možete odabrati jednu od devet unaprijed određenih razina snage od niske do visoke. Za razliku od standardnih plinskih ploča za kuhanje na kojima se snaga nije mogla precizno prilagoditi nove Boscheve ploče za kuhanje daju vam potpunu kontrolu nad postavkama temperature, što je osobito važno kad kuhate na srednjoj razini topline.

Nekad ste upravljali plamenom od oka. Sad je sve pod vašom kontrolom.
Površine naših ploča za kuhanje
Površine naših ploča za kuhanje

PrethodnoSljedeće

Površine naših ploča za kuhanje

U ponudi imamo inačice ploča za kuhanje koje se savršeno uklapaju u vašu kuhinju i odgovaraju vašem individualnom stilu – kaljeno staklo bijele ili crne bolje, vrlo kvalitetna staklokeramika s praktičnim okvirom, premium ili standardni nehrđajući čelik.

Naši nosači posuđa

Što se tiče dizajna, možete odabrati između pojedinačnih nosača posuđa za lako rukovanje i čišćenje ili spojenog nosača posuđa za veću stabilnost pribora za kuhanje. Mogu se nabaviti obje inačice od lijevanog željeza ili čelika. Nosači posuđa od lijevanog željeza mogu se prati u perilici posuđa i iznimno su izdržljivi. Inačica izrađena od čelika lagana je, njome se lako rukuje i lako se čisti.

Naši nosači posuđa
Naši nosači posuđa

PrethodnoSljedećeIstovremeno snažan i gladak rad.

Istovremeno snažan i gladak rad.

Zahvaljujući velikoj snazi plamenika DualWok, voda za tjesteninu vrlo će brzo zakipjeti, no za pripremu vaših omiljenih jela također je vrlo važna manja snaga. Plamenik tako glatko radi da je savršen za kuhanje ukusnih umaka ili za održavanje topline hrane.S

Naše plinske ploče za kuhanje opremljene su glavnim prekidačem kojim možete odmah istovremeno uključiti sve plamenike jednim pritiskom tipke. Osim toga, prekidač služi kao mehanizam za zaključavanje kada je ploča za kuhanje isključena.

Sigurnost na jedan dodir tipke.

Ušteda vremena nikad nije bila tako laka.

Ušteda vremena nikad nije bila tako laka.

Ako želite da kuhanje postane još lakše, možete se odlučiti za naše vrlo kvalitetne emajlirane nosače posuđa koji se mogu ukloniti. Njima se lako rukuje i imaju poseban premaz s kojeg prljavština samo sklizne. Tako da se ne morate brinuti oko korozije, pukotina ili promjene boje kada ih perete u perilici posuđa.Jednostavan pregled važnih informacija.

Tijekom kuhanja na digitalnom zaslonu Boschevih plinskih ploča za kuhanje prikazuje se kratak pregled odabranih razina snage. Nakon što isključite ploču za kuhanje pokazatelj preostale topline pokazuje jesu li nosači posuđa još uvijek vrući.

Jednostavan pregled važnih informacija.
Cijeli asortiman naših proizvoda.

Cijeli asortiman naših proizvoda.

Birajte među Boschevim plinskim pločama za kuhanje raznih širina. Birajte između modularnih ploča za kuhanje s od jednog do četiriju plamenika ili profesionalne ploče s šest plamenika. Osim toga, odaberite svoj omiljeni materijal površine: možete odabrati površine od staklokeramike ili kaljenog stakla te nosače posuđa različitih vrsta i dizajna.

Idi na plinske ploče za kuhanje s tehnologijom FlameSelect

Prednosti za vašu kuhinju.

Kvaliteta za svaki zadatak. Nudimo širok asortiman dodatnog pribora koji potpuno odgovara kućanskom uređaju za postizanje savršenih rezultata kuhanja i pečenja.

Prednosti za vašu kuhinju.
Svečana večera pritiskom na tipku.

Svečana večera pritiskom na tipku.

Savršeno upotpunjuju Boscheve plinske ploče za kuhanje: naše pećnice Serije 8 objedinjuju najsuvremeniju tehnologiju, bezvremenski dizajn, iznimno lako korištenje i manje posla u kuhinji. Zato su nove pećnice Serije 8 iz Boscha najjednostavniji put do savršenih rezultata.

Otkrijte naše pećnice

Komentiraj