Živi zdravo #LikeABosch

Kupite izabranu pećnicu i dobiti ćete povrat novca!

Voda je neprijatelj kada se radi o održavanju hranjivih tvari tijekom kuhanja. Zato je kuhanje na pari jedna od najboljih metoda za održavanje hranjivih tvari koje je lako oštećuju, poput vitamina C i mnogih vitamina B. Zato što vaše povrće i druga hrana nisu došli u dodir s vodom tijekom kuhanja na pari, u njima se zadržava više vitamina i minerala – i tako je vaša hrana puna okusa, bez potrebe za dodavanjem masnoće ili ulja. Naše parne pećnice prvi su odabir za ljude koji vole zdravo jesti.

Bosch ugradbena pećnica HSG636BB1
Bosch ugradbena pećnica HRA518BS1

Kupite izabranu ploču za kuhanje i dobiti ćete povrat novca!

Prava je temperatura ključna za postizanje zdravih i ukusnih rezultata prženja. Pronalaskom najbolje temperature za prženje na ulju, pomažemo vam spriječiti nastanak štetnih tvari i istovremeno održati ukusne, hrskave rezultate. Zato smo razvili ploče za kuhanje s funkcijom PerfectFry koja automatski nadzire i regulira optimalnu temperaturu za zagrijavanje ulja do precizne temperature za prženje – prije nego što počnete pržiti. I prženje može biti zdravo s Bosch pločama za kuhanje PerfectFry.

Bosch indukcijska ploča PXX875D57E
Bosch indukcijska ploča PXX675FC1E

Kupite izabranu perilicu posuđe i dobiti ćete povrat novca!

Kada vaša obitelj ima visoke standarde higijene, vaše posuđe mora biti više nego samo “čisto.” Naše Bosch perilice posuđa s funkcijom HygienePlus povećavaju temperaturu sušenja kako bi se uklonili ostaci bacila i bakterija te zajamčili higijenski čisti rezultati. Dubinsko čišćenje za zdravlje vaše obitelji i vaš duševni mir.

Bosch ugradbena perilica posuđa SMV8YCX03E
Bosch ugradbena perilica posuđa SMV6ZCX42E

Kupite izabranu kuhinjsku napu i dobiti ćete povrat novca!

Naše kuhinjske nape učinkovito uklanjaju mirise kuhanja i hvataju masnoću iz zraka. Visoka učinkovitost, niska razina buke i dostupnost u izgledu kakav želite – pronađite svog savršenog pomoćnika za kuhinju koja miriše na čistoću.

Bosch ugradbena napa DBB67AM60
Bosch ugradbena teleskopska napa DFS067K51

Komentiraj