Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA
GLEDALI STE

[vc_row][vc_column][vc_column_text]


500 razloga za XXL kupnju!

Prilikom kupnje Bosch XXL modela hladnjaka dajemo povrat novca 500 kuna!

Kako do povrata novca?

1. Kupi odabrani model XXL hladnjaka u promotivnom periodu od 15.05.2020. do 15.11.2020.

2. Registriraj se na MyBosch portalu i ispuni podatke o kupljenom uređaju ili nazovi broj telefona 01/55 20 888 i ostavi svoje podatke za prijavu.

3. Ostavi recenziju za kupljeni hladnjak.

4. Prijavi se za povrat novca s dodatnim podatcima, a iznos za povrat ćemo uplatiti na Vaš račun. Rok za prijavu je do 15.12.2020. u 23:59 h.

2 godine tvorničnog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva za sve ugradbene i samostojeće hladnjake

Odnosi se na sve ugradbene i samostojeće hladnjake Bosch kupljene u promotivnom periodu. Sve što je potrebno je u promotivnom periodu od 15.05. do 15.11.2020.registrirati uređaj na portalu MyBosch i ispisati jamstvenu izjavu. Rok za prijavu je do 15.12.2020. u 23.59 h.

Online registracija jamstva

Otvoren Bosch veliki hladnjak sa zamrzivačem pun svježih namirnica poput pladnja za pečenje, velike lubenice i boca.

“I” umjesto “ili”.

Mala razlika u cm, velika razlika u obujmu: sa samo 10cm više širine u usporedbi sa standardnim modelom, u naše ćete samostojeće hladnjake sa zamrzivačem moći s lakoćom pohraniti cijele pladnjeve za pečenje, velike lubenice i druge velike predmete. Birajte između širokog asortimana iznimno velikih modela hladnjaka sa zamrzivačem različitih obujma i veličina. Na primjer, hladnjak sa zamrzivačem od 70cm (Bosch KGN49) koji vam pruža do 19%* više obujma, iznimno dubok i širok model (Bosch KGN56) s do 38%* – ili najveći model u asortimanu (Bosch KGN86) koji pruža do 69% više mjesta za pohranu namirnica.

*u usporedbi sa standardnim modelom širokim 60cm, poput Bosch KGN39

Pogledajte XXL hladnjake sa zamrzivačem

Jednostavno fleksibilna pohrana.

Držite sve svoje namirnice na oku: Zahvaljujući Easy Storage, sve svoje namirnice možete lako vidjeti. Produljive police unutar iznimno velikih hladnjaka sa zamrzivačem omogućuju pristup predmetima u pozadini. Sigurnosne staklene police samostojećih modela hladnjaka sa zamrzivačem mogu se izvući, što znači da je postavljanje ili uklanjanje namirnica posebice jednostavno, a istovremeno vam pružaju odličan pregled. Osim toga, zahvaljujući ladicama VitaFresh, vaše su svježe namirnice pohranjene na sigurnom i dulje održavaju svoju svježinu.

Detaljni pregled iznimno velikog Bosch hladnjaka sa zamrzivačem, punog svježih namirnica poput cijelog pladnja za pečenje, lubenice, voća i povrća.
Otvoren veliki samostojeći hladnjak sa zamrzivačem postavljen u kut prostorije. Vrata zamrzivača od 70cm otvorena su pod kutom od 90 stupnjeva, a on je pun svježih namirnica.

Perfect Fit: nije potrebno mjesto između hladnjaka i zida.

Standardnim je modelima hladnjaka sa zamrzivačem na tržištu potrebno približno 10cm udaljenosti od bočnih zidova kako bi se vrata i ladice mogli otvarati. Zahvaljujući Perfect Fit, asortiman samostojećih Bosch hladnjaka sa zamrzivačem mogu se postaviti tako da su naslonjeni na bočne zidove ili pokućstvo. Širina hladnjaka odgovara dimenzijama niše. Rezultat: samostojeći hladnjak sa zamrzivačem od 70cm koji se može postaviti u nišu široku 70cm bez potrebe za dodatnim mjestom.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”XXL hladnjaci u promociji uz 500 kn povrata i 5 godina jamstva”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu