Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Pametno danas. Pametno sutra.

Pametna rješenja iz Silicijske doline za udobnost u vašem domu.

Novi kućanski uređaji iz Boscha s funkcijom Home Connect otvaraju potpuno nove mogućnosti u vašem domu. Sada možete praktično upravljati svojim kućanskim uređajima na daljinu i nadgledati ih putem pametnog telefona ili tableta pa svakodnevni život postaje još lakši i naravno postižete savršene rezultate.

Od sada vaši kućanski uređaji imaju pravo glasa u kućanstvu.

Svi znamo da je komunikacija ključna za bezbrižan svakodnevni život. Sada vam rastući broj Boschevih kućanskih uređaja s funkcijom Home Connect dodatno olakšava život. Osmišljen kao otvoreni sustav, Home Connect dodatno unapređuje vaše iskustvo s proizvodom jer uključuje nove usluge i funkcije. Na primjer, zahvaljujući našem partnerstvu s tvrtkom „HelloFresh” možete prenijeti njihove recepte za jela izravno u Boschevu pećnicu koja zatim automatski odabire idealne postavke kuhanja za postizanje savršenih rezultata. Tako možete više vremena posvetiti važnijim stvarima u životu, kao što je kvalitetan razgovor.

Korisna povezivanja za jednostavniji život.

Korisna povezivanja za jednostavniji život.

Osmišljena kao otvorena platforma, aplikacija Home Connect kontinuirano se povezuje s novim partnerskim proizvodima i uslugama kako bi vam pomogla izgraditi istinski usklađeno okruženje za život.

Novi standard udobnosti u domu

Novi standard udobnosti u domu

Mi vjerujemo da povezivost čini vaš život jednostavnijim i udobnijim. Od početka 2017. godine kućanski uređaji Bosch iz svih kategorija proizvoda imaju značajku Home Connect. Ali naša misija uvođenja povezivosti u svako kućanstvo time ne završava. Zato smo odredili Home Connect kao standard za svaki kućanski uređaj iz Boscha u budućnosti.

Provjerite ponudu naših proizvoda proizvoda!

Zadržite kontrolu u svojim rukama, bez obzira na sve.

Zadržite kontrolu u svojim rukama, bez obzira na sve

Više od daljinskog upravljanja: aplikacija Home Connect omogućava vam nadzor i upravljanje vašem kućanskim uređajima iz Boscha, ali to nije sve. Ona vam omogućuje i besplatan pristup sve većem broju usluga, preporuka za primjenu, inspiracija i ažuriranja statusa o vašim kućanskim uređajima. I za svaki slučaj: naša korisnička služba nudi i daljinsku dijagnostiku.

Nikada nije bilo lakše ostati povezan s vašim svijetom.

Vaša udobnost i sloboda odlučivanja naš su glavni prioritet. Za povezivanje svih vaših kućanskih uređaja iz Boscha s vašim pametnim uređajima aplikacija Home Connect rabi samo vašu Wi-Fi mrežu: nije potreban nikakav dodatan hardver. A i mi već sada ne razmišljamo samo o pametnim kućanskim uređajima, nego je naš cilj vaš dom pretvoriti u potpuno integrirani pametan dom. Zato se za aplikaciju Home Connect koristi platforma temeljena na oblaku i prilagođena razvojnim inženjerima koja je kompatibilna i interoperabilna s drugim pametnim tehnologijama. To mi zovemo: pametno danas. Pametno sutra.

Nikada nije bilo lakše ostati povezan s vašim svijetom.

Jedna aplikacija govori više od tisuću riječi.

Aplikacija Home Connect vaš je upravljački centar za sve vaše kućanske uređaje iz Boscha. Aplikacija kojom možete jednostavno upravljati sa svojih pametnih uređaja stalno se ažurira i poboljšava novim funkcijama. Preuzmite aplikaciju besplatno danas i isprobajte demo način rada kako biste iskusili puni potencijal aplikacije Home Connect.

Prepustite se svijetu pogodnosti jednim dodirom prsta.
Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu