Bosch Home Connect serija aparata

Pametno danas. Pametno sutra.

Mi smatramo da pametan dom nikada ne može biti previše pametan. S pomoću aplikacije Home Connect sada možete kontrolirati, nadzirati ili unaprijed podesiti svoje kućanske uređaje Bosch izravno sa svojeg pametnog uređaja, gdje god se nalazili. Što je još bitnije, kontinuirano širimo naša partnerstva te dodajemo korisne nove funkcije i usluge za vas i vaše bližnje. Bez obzira na vaše potrebe u budućnosti, s našim kućanskim uređajima vi i cijelo vaše kućanstvo bit ćete korak ispred svog vremena.

Korisna povezivanja za jednostavniji život.

Korisna povezivanja za jednostavniji život.

Osmišljena kao otvorena platforma, aplikacija Home Connect kontinuirano se povezuje s novim partnerskim proizvodima i uslugama kako bi vam pomogla izgraditi istinski usklađeno okruženje za život.

Novi standard udobnosti u domu

Novi standard udobnosti u domu

Mi vjerujemo da povezivost čini vaš život jednostavnijim i udobnijim. Od početka 2017. godine kućanski uređaji Bosch iz svih kategorija proizvoda imaju značajku Home Connect. Ali naša misija uvođenja povezivosti u svako kućanstvo time ne završava. Zato smo odredili Home Connect kao standard za svaki kućanski uređaj iz Boscha u budućnosti.

Provjerite ponudu naših proizvoda proizvoda!

Zadržite kontrolu u svojim rukama, bez obzira na sve.

Zadržite kontrolu u svojim rukama, bez obzira na sve

Više od daljinskog upravljanja: aplikacija Home Connect omogućava vam nadzor i upravljanje vašem kućanskim uređajima iz Boscha, ali to nije sve. Ona vam omogućuje i besplatan pristup sve većem broju usluga, preporuka za primjenu, inspiracija i ažuriranja statusa o vašim kućanskim uređajima. I za svaki slučaj: naša korisnička služba nudi i daljinsku dijagnostiku.

Nikada nije bilo lakše ostati povezan s vašim svijetom.

Vaša udobnost i sloboda odlučivanja naš su glavni prioritet. Za povezivanje svih vaših kućanskih uređaja iz Boscha s vašim pametnim uređajima aplikacija Home Connect rabi samo vašu Wi-Fi mrežu: nije potreban nikakav dodatan hardver. A i mi već sada ne razmišljamo samo o pametnim kućanskim uređajima, nego je naš cilj vaš dom pretvoriti u potpuno integrirani pametan dom. Zato se za aplikaciju Home Connect koristi platforma temeljena na oblaku i prilagođena razvojnim inženjerima koja je kompatibilna i interoperabilna s drugim pametnim tehnologijama. To mi zovemo: pametno danas. Pametno sutra.

Nikada nije bilo lakše ostati povezan s vašim svijetom.

Jedna aplikacija govori više od tisuću riječi.

Aplikacija Home Connect vaš je upravljački centar za sve vaše kućanske uređaje iz Boscha. Aplikacija kojom možete jednostavno upravljati sa svojih pametnih uređaja stalno se ažurira i poboljšava novim funkcijama. Preuzmite aplikaciju besplatno danas i isprobajte demo način rada kako biste iskusili puni potencijal aplikacije Home Connect.

Prepustite se svijetu pogodnosti jednim dodirom prsta.