Home
Shop
Wishlist0
BESPLATNA DOSTAVA - ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100€

GLEDALI STE

Izjava o zaštiti osobnih podataka društva Froh d.o.o. (ehome.hr)

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za društvo Froh d.o.o., Dubrovčan 175a, 49215 Dubrovčan; OIB:14636871310, napravljena je sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Molimo pažljivo pročitajte sljedeći tekst prije korištenja naše Web stranice.

Ova Izjava o privatnosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja www.ehome.hr.

Pravila Privatnosti

Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici ehome.hr. Korištenje web stranice ehome.hr moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobnih podataka može biti nužna. Ako je obrada podataka nužna, no međutim za nju ne postoji zakonska osnova, za pristanak će se uvijek pitati ispitanik.

Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, email adresa ili broj telefona ispitanika uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranicu ehome.hr. Putem ovih Pravila Privatnosti želimo obavijestiti javnost o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljam i obrađujem. Nadalje, ovim putem želimo informirati ispitanike o njihovim pravima.

ehome.hr  obrađuje vaše osobne podatke koje ste nam povjerili putem registracije na našoj web stranici www.ehome.hr, dostave proizvoda na kućnu adresu, nagradnih natječaja, nagradnih igara, u svrhu kontaktiranja radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama vezanih uz Vaše upite na email prodaja@ehome.hr i info@eluxshop u svrhu danih rješavanja reklamacija, servisnog zahtjeva, odgovaranja na Vaše upite.

Osobni podatci prikupljeni radi dostave proizvoda na kućnu adresu, servisnog postupka, odnose se samo na uže podatke koji su nam nužni za obavljanje posla koji ste od nas zatražili i koristimo ih samo u te svrhe nužne za izvršenje posla.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracije su: ime i prezime, adresa, grad, poštanski broj, email, telefonski broj, informacija o punoljetnosti, IP adresa i datuma i vrijeme s koje je napravljena prijava, IP adresa i datum i vrijeme s koje su dane suglasnosti ili privole, datum i vrijeme registracije.

Osobni podaci koji se mogu prikupljati radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama vezanih uz Vaše upite na email prodaja@ehome.hr, u svrhu rješavanja reklamacija ili servisnog zahtjeva ili odgovaranja na Vaše upite: ime i prezime, godina rođenja, adresa, grad i poštanski broj, e-mail, broj telefona, broj mobitela,  prodavaonica u kojoj je proizvod kupljen, broj računa, datum računa, fotografija računa.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Web stranica ehome.hr je ugradila niz tehničkih i organizacijskih mjera kako bi osigurala potpunu zaštićenost osobnih podataka koji se obrađuju. Međutim, prijenos podataka putem interneta u teoriji može imati sigurnosne propuste, tako da stopostotna zaštićenost ne može biti uvijek zagarantirana. Zbog ovog razloga svaki ispitanik može dostaviti osobne podatke alternativnim metodama, npr putem telefonskog poziva.

Pravila Privatnosti web stranice ehome.hr temelje se na pojmovima koje je koristilo Zakonodavstvo EU pri izradi i prihvaćanju Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka. Pravila Privatnosti su čitka i razumljiva široj javnosti, kao i našim klijentima i poslovnim partnerima. Kako bih to osigurali, prvo ćemo Vam objasniti korištenu terminologiju.

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu registracije Kupaca Internet stranice www.ehome.hr odnosno u procesu registracije Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama (newsletter) Internet stranice www.ehome.hr.

Froh d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.ehome.hr pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU. Ovim dokumentom opisano je kako voditelj obrade Froh d.o.o.,(u daljnjem tekstu www.ehome.hr) obrađuje osobne podatke.

Upućuju se Kupci Internet stranice www.ehome.hr (u daljnjem tekstu Kupci) odnosno Korisnici primatelji obavijesti o proizvodima i akcijama www.ehome.hr(u daljnjem tekstu Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Froh d.o.o. prikuplja i obrađuje, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi, te koja su vaša prava vezano za pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor.

Svaki Kupac odnosno Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@ehome.hr

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti klikom prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na Internet stranici www.ehome.hr od strane Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama www.ehome.hr , Kupac odnosno Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Froh d.o.o. i osobe odgovorne za održavanje ove Internet stranice, kao i direktori, službenici i zastupnici Froh d.o.o., smatraju da su sve informacije sadržane na ovoj Internet stranici točne. Međutim, ne postoji nikakvo jamstvo za točnost ili pouzdanost ovdje navedenih informacija i Froh d.o.o. ne priznaje nikakvu odgovornost za bilo kakav izravni ili neizravni gubitak ili štetu koju je primatelj pretrpio oslanjajući se na bilo što navedeno ili ispušteno s Internet stranice www.ehome.hr.

© Froh d.o.o.

Čitav sadržaj dostupan na Web stranici Froh d.o.o. (www.ehome.hr) zaštićen je autorskim pravom. Osim dopuštenog korištenja, Froh d.o.o. posjetiteljima stranice daje odobrenje da preuzimaju i izlažu materijal zaštićen autorskim pravom samo u privatne svrhe. Za reprodukciju ili korištenje materijala zaštićenog autorskim pravom izvan takve svrhe, potrebno je zatražiti dopuštenje izravno od Froh d.o.o.. Ako je dopuštenje dano, ono mora biti podvrgnuto zahtjevu da ime vlasnika autorskog prava i njegov interes za materijal budu navedeni pri reproduciranju ili citiranju materijala, nekog njegovog dijela ili cjeline.

Koju vrstu osobnih podataka prikuplja i obrađuje Froh d.o.o. putem Internet stranice www.ehome.hr ?

Prilikom registracije osobe za Kupca www.ehome.hr Internet stranice, Froh d.o.o. će od budućeg Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su:

ime i prezime

adresa (uključujući poštanski broj)

e-mail adresa

telefonski broj

korisničko ime i lozinka

informacije o proizvodima i uslugama koje ste kupili

Vašu IP adresu

Vašu lokaciju

Vaš internet preglednik

Kada s tvrtkom Froh d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, mogli bismo prikupljati sljedeće podatke:

Vaše ime

Vaša adresa e-pošte

Vaš telefonski broj

Vaša slika

Vaša IP adresa

Vaša poslovna adresa

Naziv i adresa tvrtke za koju radite

[osobni detalji koji bi mogli biti relevantni za poslovni odnos, npr., vaši hobiji, dob)

Kupac ima pravo prijaviti svoju e-mail adresu za Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama www.ehome.hr Internet stranice. Prilikom prijave Korisnika, www.ehome.hr će poslati e-mail s podacima za potvrdu same prijave kako bi smanjili bilo kakvu mogućnost zlouporabe te prijava putem trećih osoba. Prilikom prijave kupca za Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama www.ehome.hr Internet stranice, Froh d.o.o. može od budućeg Korisnika zatražiti:

e-mail adresu

Vaše ime

Davanje osobnih podataka je odluka Kupca odnosno Korisnika. Ako Kupac odnosno Korisnik ne pruži tražene obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na Internet stranicu www.ehome.hr, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.

Također možemo prikupljati informacije o klikovima i www.ehome.hr stranicama koje su vam prikazane. www.ehome.hr preporuča Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice www.ehome.hr. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Društvene mreže

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Yammer, Pinterest, Instagram, LinkedIn itd., trebali biste biti upoznati s alatima koje pružaju ta web-mjesta koji vam omogućavaju odabir načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža.

Tvrtku Froh d.o.o. obavezuju prakse ili pravila privatnosti tih trećih strana, kao i vlastita interna pravila za društvene mreže i ova pravila privatnosti, pa vam preporučujemo da pročitate primjenjive obavijesti o privatnosti, odredbe uporabe i slične informacije o načinu na koji se vaši osobni podaci koriste na tim društvenim mrežama.

Osim toga, ovisno o odabiru vezanom uz postavke na raznim web-mjestima društvenih mreža, – i/ili u kombinaciji s vašim postavkama na web-stranicama tvrtke Froh d.o.o.), određeni osobni podaci možda će se podijeliti s tvrtkom Froh d.o.o., na primjer informacije o vašim aktivnostima na mreži, profilima društvenih mreža (npr. interesi, bračno stanje, spol, korisničko ime, fotografija, komentari i sadržaj koji ste objavili/podijelili itd.).

U koju svrhu www.ehome.hr prikuplja i obrađuje osobne podatke?

www.ehome.hr prikuplja i obrađuje osobne podatke Kupca Internet stranice www.ehome.hr u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju Internet stranici www.ehome.hr, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe Kupcu, komunikacije s Kupcem, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, te dijelom primjenjujemo i automatizirane procese za obradu kako bismo stalno unaprjeđivali svoje procese u interesu Kupaca, kako bi ponuda za Kupca bili individualnija te kako bi svoju ponudu proizvoda i usluga što više prilagodili navikama i potrebama Kupaca.

www.ehome.hr prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti, poziva na sudjelovanje u nagradnim natječajima putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete naših usluga.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti www.ehome.hr Internetsku stranicu. Niti jedan dio Internetske stranice www.ehome.hr nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.

Koja je pravna osnova obrade osobnih podataka?

Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na Internet stranici www.ehome.hr, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca.

Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama unosom svojih podataka na Internet stranici www.ehome.hr te dvostrukom potvrdom ispravnosti mail adrese, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@ehome.hr.

S kojim primateljima www.ehome.hr dijeli osobne podatke?

www.ehome.hr neće dijeliti osobne podatke Kupca odnosno Korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

www.sublimiraj.meće kada to zahtijeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga po narudžbi Kupca podijeliti osobne podatke Kupca s:

Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima trajni ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Pružatelj usluga distribucije može od Kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu neće biti uručen

Pružateljima usluga ovlaštenog servisa u slučaju da Kupac podnese prigovor, reklamira proizvod te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio a sve u svrhu realizacije usluge popravka, servisiranja ili pregleda proizvoda od strane ovlaštenog servisa

Prodavateljem proizvoda u konkretnom procesu kupnje kada je Froh d.o.o. ovlašteni trgovinski zastupnik na ehome.hr u kojem slučaju prodavatelj koji izdaje račun i isporučuje robu mora imati podatke o registriranom Kupcu na www.ehome.hr stranici. U ovom slučaju prodavatelju se prosljeđuju osobni podaci Kupca i to: ime, prezime, adresa

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni

www.ehome.hr pohranjuje osobne podatke registriranih Kupaca Internet stranice www.ehome.hr na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija i šest mjeseci nakon prestanka registracije Kupca u kojem razdoblju će biti riješene eventualne reklamacije iz prethodnog razdoblja. www.ehome.hr pohranjuje osobne podatke registriranih Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija.

Pristup i ispravak osobnim podacima

Kupac i Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima po registraciji na stranici te pristupom na „Moj račun“ gdje Kupac može revidirati svoje osobne podatke koje je podijelio s www.ehome.hr. Kupac i Korisnik može zatražiti i dobiti od www.ehome.hr cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su pohranjeni, kao i ispravak istih slanjem e-mail poruke na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka: info@ehome.hr.

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)

Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Kupac to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@ehome.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. Korisnik ima mogućnost podnošenja zahtjeva za brisanje u svakoj obavijesti koju primi od www.ehome.hr putem maila odnosno može poslati e-mail poruku na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@ehome.hr u kojoj navodi da se njegovi osobni podaci izbrišu.

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@ehome.hr . Naravno imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca odnosno Korisnika i www.ehome.hr odvija sigurnim protokolom. Zaštitu podataka www.ehome.hr uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako www.ehome.hr provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice www.ehome.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. www.ehome.hr se može odlučiti na pohranu osobnih podataka kod pružatelja usluga unutar EU a samo izvanredno izvan EU. To će učiniti samo ako za tu zemlju postoji odluka Europske komisije o primjerenosti i ako je ugovoreno jamstvo te pridržavanje obvezujućih propisa o zaštiti osobnih podataka.

Izmjena Izjave o privatnosti

Ovu Izjavu o privatnosti, www.ehome.hr može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na www.ehome.hr Internet stranici. Zato www.ehome.hr poziva Kupce i Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Kupac ili Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Kupca i Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.ehome.hr. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.ehome.hr. Nastavak uporabe Internetske stranice www.ehome.hr od strane Kupca i Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Kupac i Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti.

Pravila o postupanju s „kolačićima“

Kolačići i druge tehnologije za praćenje mogu se koristiti na www.ehome.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica www.ehome.hr funkcionirala, za analizu prometa ili u marketinške svrhe.

Kolačič (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje.

Kolačići se mogu klasificirati kao:

Privremeni kolačići (Session cookies) – pohranjuju se na računalu , te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju internatskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara ili stanja košarice za kupnju.

Trajni kolačići (Persistent cookies) – Ostaju u vašem web pregledniku i nakon zatvaranja i obično imaju rok isteka. www.ehome.hr koristi trajne kolačiće kako bi olakšali pristup registriranim korisnicima. Pohranjuju podatke kao što su korisničko ime i lozinka, što omogućuje da koristite funkcionalnost „zapamti me“ prilikom prijavljivanja, tako da ne morate upisivati korisničko ime i lozinku svaki puta kada posjećujete www.ehome.hr.

Kolačić od prve strane – oni dolaze s web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni ili stalni. Omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Kolačići od treće strane – postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (Facebook, Instagram, Google Analytics i AdWords).

Ovi kolačići nisu postavljeni od strane www.ehome.hr, te najčešće služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i marketinške svrhe.

POPIS COOKIES-a ( kolačića ) KOJE KORISTIMO

 • Google: Google DoubleClick
 • za napredno oglašavanje
 • Google: Google analitika
 • interna analitika posjećenosti
 • Facebook: Facebook pixel
 • interna analitika posjećenosti
 • Midas: Midas Network
 • razmjena prometa i napredno oglašavanje
 • NTH: ClickAttack
 • napredno oglašavanje
 • Yieldlove: Yieldlove
 • napredno oglašavanje
 • Redview: Redview
 • napredno oglašavanje
 • HTTPool: HTTPool
 • napredno oglašavanje
 • Facebook: Facebook
 • sadržaj i analitika
 • Google: Youtube
 • sadržaj i analitika
 • Twitter: Twitter
 • sadržaj i analitika
 • Facebook: Instagram
 • sadržaj i analitika
 • Tidio: Tidio

Chat – razgovor  

 • WsPay – WsPay

Sustav naplate karticama

 • Cloudflare

Sustav za ubrzanje I sigurnost web trgovine

 • Mailchimp: Mailchimp

Sustav za prijavu I slanje Newslettera

KAKO MOGU OBRISATI ILI BLOKIRATI COOKIESE?

Suglasnost za cookiese na www.ehome.hr  možete povući kada god želite. Cookiese možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane softvere za to. Napominjemo kako onemogućavanje svih cookiesa može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica, pa tako i izdanja Telegram media grupe. Upute za postavke cookiesa u vašem pregledniku možete pronaći na sljedećim adresama:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari

Prijava na newsletter

Na web stranici ehome.hr korisnici imaju mogućnost prijave na newsletter. Kućica za unos određuje koja vrsta osobnih podataka se prosljeđuje, kao i kad je newsletter zatražen od voditelja obrade osobnih podataka.

Web stranica ehome.hr informira klijente i poslovne partnere putem newslettera o svojim ponudama i novostima. Newsletter ispitanik može primiti jedino ako (1) ispitanik pruži valjanu email adresu, (2) ispitanik zatraži slanje newslettera upisom na mailing listu. Konfirmacijski email će se poslati na email adresu ispitanika prije slanja prvog newslettera iz pravnih razloga, u proceduri dvostrukog pristanka. Konfirmacijski email se koristi kao dokaz da je vlasnik email adrese ispitanik autoriziran za primanje newslettera.

Prilikom registracije za primanje newslettera, također se sprema IP adresa računalnog sustava koju je izdao pružatelj internetske usluge, a koju je koristio ispitanik za vrijeme registracije, kao i datum i vrijeme registracije. Prikupljanje ovih podataka je potrebno kako ne bi došlo do zloupotrebe email adrese ispitanika u daljnjem razdoblju i služi kao zakonska zaštita voditelja obrade osobnih podataka.

Osobni podaci prikupljeni prilikom registracije će se koristiti isključivo u svrhu slanja newslettera. Nadalje, pretplatnici će putem emaila biti obaviješteni o modifikacijama newslettera ili o promjeni tehničkih okolnosti sve dok je to potrebno kako bi slanje newslettera teklo nesmetano. Neće biti prijenosa prikupljenih osobnih podataka trećoj strani. Pretplatu na newsletter ispitanik može prekinuti u svakom trenutku. Privola za spremanje osobnih podataka koju je ispitanik dao za slanje newslettera može biti povučena u svakom trenutku. Za potrebu ukidanja privole u svakom newsletteru može se naći pripadajući link. Ispis sa newslettera je također moguć direktno sa web stranice ili izravnom komunikacijom sa voditeljem obrade osobnih podataka.

Newsletter-Tracking

Newsletter web stranice ehome.hr u sebi sadrži tzv tracking pixele. Tracking pixel je minijaturni grafički element ugrađen u email koji se šalje u HTML formatu kako bi se omogućilo spremanje i analiza putem log datoteka. To omogućuje statističku analizu uspjeha marketinških kampanja. Putem tracking pixela web stranica ehome.hr može vidjeti kad i ako je neki email otvoren od strane ispitanika i koje linkove je ispitanik pratio.

Takvi osobni podaci prikupljeni putem tracking pixela u newsletteru se spremaju i analiziraju od strane voditelja obrade osobnih podataka kako bi se optimizirao proces slanja newslettera, a isto tako i prilagodio sadržaj budućih newslettera interesima ispitanika. Ovako prikupljeni osobni podaci neće se prosljeđivati trećoj strani. Ispitanik u svakom trenutku može ukinuti privolu . Nakon ukidanja privole voditelj obrade osobnih podataka će izbrisati osobne podatke.

Mogućnost kontakta putem web stranice

Web stranica ehome.hr sadrži informacije koje omogućuju brz kontakt putem elektronskih medija kao i direktnu komunikaciju koja uključuje i tzv email adresu. Ako ispitanik kontaktira voditelja obrade osobnih podataka putem emaila ili kontakt formulara preneseni osobni podaci su automatski spremljeni. Osobni podaci preneseni dobrovoljno od strane ispitanika prema voditelju obrade osobnih podataka se automatski pohranjuju u svrhu obrade ili daljnje komunikacije sa ispitanikom. Ne postoji prijenos ove vrste osobnih podataka prema trećoj strani.

Kao odgovoran poslovni partner, web stranica ehome.hr ne koristi automatizirani proces donošenja odluka, odnosno profiliranje.

 

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu