Ugradbene pećnice

Boscheva ugradbena pećnica: vrhunac svake kuhinje.
Naše se ugradbene pećnice mogu ugraditi zasebno, neovisno o ploči za kuhanje pa ih tako, na primjer, možete postaviti u zidni ormarić na razini očiju. S visoko ugrađenom pećnicom svoje kulinarske uratke uvijek imate na oku. Osim toga, manje naprežete leđa. U standardnoj veličini od 60 cm za pećnicu možete odabrati između otvaranja vrata prema dolje ili u stranu.

Naše kompaktne pećnice: savršeno pečenje u malom prostoru.
Naše ugradbene pećnice visoke 45 cm savršeno su rješenje za ljude s malim kuhinjama i velikim idejama. Idealne su za ugradnju u visoke ormariće. Naše kompaktne ugradbene pećnice nude čitav niz opcija. Možete odabrati model s automatskim čišćenjem – pirolizom ili čak s integriranom mikrovalnom funkcijom.

Ljubav prema kuhanju i pečenju počinje s pravim štednjakom ili pećnicom.
Bez obzira na to preferirate li moderni kuhinjski otok ili ujednačenu liniju elemenata – naši štednjaci i pećnice zadovoljit će sve vaše zahtjeve za dizajn. Pećnicu možete ugraditi zasebno, neovisno o ploči za kuhanje, primjerice u visoki ormarić. Štednjak je pravi izbor za vas ako želite ugraditi ploču za kuhanje u radnu površinu točno iznad njega. Pustite mašti na volju – pronaći ćemo sve prave sastojke za vaš ukus.

view style:

View: 12 24 ALL


Proizvod Serija

Proizvod Pećnice - značajke