O nama

Prodajno servisni centar Ehome-Bosch je usko specijaliziran za prodaju Bosch aparata.

Dio smo prodajno servisnog centra Ehome ovlašten za prodaju i za servis Aeg, Electrolux, Bosch, Whirlpool kućanskih i profesionalnih  aparata i original rezervnih dijelova te dodatne opreme, Toshiba klimatizacije kao i Franke sudopera i pipa.

Kako bi našu uslugu digli na najviši nivo, oformili smo sa svaki brand zaseban odjel te  brand store:

Bosch: www.bosch.ehome.hr

AEG i Electrolux: www.eluxshop.hr

Whirlpool: www.whirlpool.ehome.hr

Franke: www.franke.ehome.hr

Zaseban odjel zadužen je za prodaju  profesionalnih te poluprofesionalnih uređaja za Vaše poslovanje ( praone, hoteli, restorani, apartmani, strački domovi, sportski klubovi itd. ) također sa servisom.

U ponudi također imamo i Franke sudopere i pipe te u suradnji sa vodećom tvrtkom za proizvodnju i printanje kaljenih stakla za kuhinje nudimo Vam izradu kaljenih stakla sa printom motiva po Vašem izboru.

Nudimo najbolju prodajnu te postprodajnu uslugu. Tržištu smo ponudili i jedinstvenu uslugu dostave sa uključenom montažom uređaja ( za sada samo za područje Zagreba i okolice, Hrv. zagorja te Slavonije i Baranje ) u isto vrijeme.

Kako bi našim kupcima osigurali najbolju postprodajnu uslugu osigurali smo Vam pravo prvenstva kod eventualnih budućih servisnih zahtjeva kako u jamstvenom tako i van jamstvenog roka.

Isto tako osigurali smo nabavu isključivo original rezervnih dijelova za sve aparate iz ponude Bosch i Siemensa, Electrolux-a, Aeg-a i Zanussi-a  te Whirlpool dodatne opreme te sredstva za čišćenje i održavanje.

Prodajni ured te servisni prijem nalazi se u :

Vrbanjska ul. 1 – ( nasuprot Nacionalne i sveučilišne knjižnica Zagreb – kod fontana )

10 000 Zagreb

Tel: 01 5616 036

mail: prodaja@ehome.hr

Radno vrijeme:

  • PONEDJELJAK – PETAK: 08h – 20h
  • SUBOTA: – 08h – 14h

Stranica www.bosch.ehome.hr u vlasništvu je:

Froh j.d.o.o. za trgovinu

Dubrovčan 175a

49215 Dubrovčan

OIB: 14636871310

MBS: 081038113 – upisan kod Trgovačkog suda Zagreb

IBAN: HR0223400091110797536

info@ehome.hr