Bosch akumulatorski usisavač BCS8214BL + poklon aku bušilica

Redovna cijena:MPC:

3.699,00 kn

+ BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500 kn
Dodatan popust ovisno o načinu plaćanja:

Direktna bankovna transakcija: 3.514,05 kn

KEKS Pay: 3.514,05 kn

Plaćanje prilikom preuzimanja: 3.699,00 kn

Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno: 3.699,00 kn

MPC - prodajno mjesto: 3.699,00 kn

Platiti crypto: 3.699,00 kn

Serie | 8

Crna

  •  Izuzetno snažan: bez kompromisa kod djelotvornosti, budući da je bežični uređaj jednako snažan kao i onaj s kablom*.
  •  Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima: poboljšana djelotvornost čišćenja s integriranim podnim svjetlima.
  • Motor TurboSpin: brži, laganiji i učinkovitiji za upečatljivu učinkovitost čišćenja.
  • Power Plus: nova generacija baterija s 33 %više energije* za visoku djelotvornost i dugotrajno vrijeme rada.

Količina:

Opis

BSS8224Izuzetno snažan – baš kao i usisavači s kablom*.

Bežični usisavač Unlimited Gen2 Serije 8 konačno omogućuje uživanje u istoj snazi kao i uređaj s kablom*. Zahvaljujući novoj, poboljšanoj Bosch bateriji, motoru i mlaznici, izuzetno snažan višenamjenski ručni ususavač snažan je poput usisavača s kablom* te jamči temeljito čišćenje.

Očistite cijelu kuću zahvaljujući neograničenom vremenu rada*.

Usisavajte koliko god vam je potrebno. Zamjenjive baterije u kombinaciji s brzim punjačem pružaju neograničeno vrijeme rada*. Jednu bateriju možete puniti dok upotrebljavate drugu, tako da je uređaj uvijek na raspolaganju i prikladan za svako kućanstvo.

BSS8224

Maksimalna fleksibilnost, savršeni rezultati čišćenja, LED podna svjetla.

Lako je propustiti prljavštinu ako je ne vidite. Zato je Bosch dizajnirao četku AllFloor HighPower s integriranim LED podnim svjetlima koji prljaštvinu čine vidljivom. Uživajte u jakim svjetlima, poboljšanoj djelotvornosti, većoj tišini, sakupljanju prašine od 99,9% i većoj fleksibilnosti upravljanja – za impresivno iskustvo čišćenja

BSS8224

Snažan i lagan motor proizveden u Njemačkoj.

Kod djelotvornosti nema kompromisa s našim motorm bez četkica TurboSpin, kojeg je razvio i proizveo Bosch u Njemačkoj. Trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 32 % lakši i 50 % brži** – s do 82 000 o / min – za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja u svakom trenutku.

BSS8224

Uštedite na vremenu zahvaljujući do 7x bržem punjenu*****

Usisajte cijeli dom bez brige o dugotrajnom punjenju. Naš brzi punjač djeluje do sedam puta brže od stanice za punjenje***** i posebice brzo puni Bosch baterije od 18 V. Tako možete uštedjeti na vremenu, a vaš vam je usisavač uvijek na raspolaganju.

BSS8224

 

POWER FOR ALL ALLIANCE. Jedna baterija za cijeli dom.

Većina uređaja ima različite vrste baterija, što može biti skupo. Zamjenjive baterije dio su jednog od najvećih sustava među više robnih marki za baterije od 18 V. Kompatibilne su s mnogim električnim i vrtlarskim alatom od 18 V marke Bosch i drugih, kao na primjer Gardena, Gloria, Wagner i Rapid.

BSS8224

 

Praktično upravljačko sučelje s 3 različite postavke.

Za različito su usisavanje potrebne različite postavke. “Turbo” poboljšava djelotvornost za teške zadatke pružajući jednaku snagu kao i usisavač s kablom *. “Auto” prilagođava snagu i vrijeme trajanja ovisno o površini. A “Eco” pruža izuzetno dugo, optimalno vrijeme rada za svakodnevne zadatke čišćenja.

BSS8224

Čišćenje na svim razinama. Sve vrste podova, tapeciranog namještaja, stropova i čak vašeg automobila.

Više vam nisu potrebne različiti uređaji za čišćenje različitih dijelova doma – konačno. Sad možete učinkovito čistiti na svim razinama. Unlimited bežični štapni usisavač dolazi s korisnom dodatnom opremom kojom možete čistiti sve vrste podova, kao što su pločice ili tvrdi podovi, kao i sve vrste površina, poput tepiha, stolova, tapeciranog namještaja i čak i stropova. Savršen je i za čišćenje vašeg automobila.

BSS8224

Bosch tehnologija motora – Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj.

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 80 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan. Zato vam pružamo bestplatno 10-godišnje jamstvo za motor***.

BSS8224

LED zaslon na ručci prikazuje status baterije.

Baterija se neočekivano ispraznila tijekom hitnog čišćenja? To se neće dogoditi. Lako čitljiv zaslon za bateriju na ručci prikazuje vam status baterije kako biste je mogli na vrijeme napuniti.

BSS8224

 

Idealna za čišćenje unutrašnjosti svih automobila.

Unutrašnjost automobila općenito je težak prostor za čišćenje i često pri ruci nemate utičnicu. Zato ovaj usisavač ima savršenu dodatnu opremu koja vam je potrebna za čišćenje svakog kutka s lakoćom. Dugotrajno vrijeme rada i jednostavna upotreba znače savršen način čišćenja vašeg automobila.

BSS8224

Jednostavno i brzo čišćenje valjka četke.

Svako toliko potrebno je očistiti valjak četke. No to neće dugo trajati. Valjak četke može se brzo i bez dodatnog alata odvojiti i dlaka se lako uklanja s valjka. Tako da se brzo možete vratiti na potpunu učinkovitost.

BSS8224

 

Jednostavno pražnjenje spremnika za prašinu, bez pranja filtra.

Pražnjenje spremnika za prašinu trebalo bi biti higijensko i bezbrižno. Spremnik možete isprazniti bez dizanja prašine, a filtar možete očitstiti bez pranja. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić te ga ispraznite izravno u koš.

BSS8224

Brzo i jednostavno čišćenje filtra.

Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Brzo i jednostavno čišćenje bez pranja.

BSS8224

Ispušni je zrak čišći od okolnog.

Općenito je u zraku uvijek ponešto fine prašine. Zahvaljujući sustavu filtarskih uložaka, ispuštni se zrak tri puta filtrira, što vodi do filtracije od 99,99%. **** Rezultat: ispušni je zrak čišći od zraka kojeg udišete.

BSS8224

Jednostavna pohrana i punjenje u zidnoj priključnoj stanici.

Pohranjivanje i punjenje usisavača trebalo bi biti jednostavno i prikladno. Zahvaljujući tankom, privlačnom i funkcionalnom dizajnu usisavača Unlimited lako se pohranjuje i puni u zidnoj priključnoj stanici. Tu je i pohrana za dodatnu opremu koja štedi prostor, tako da vam je sve pri ruci kad vam zatreba

BSS8224

 

Veličina i težina
Dubina proizvoda
252 mm

Visina proizvoda
1.277 mm

Measured weight, ready for op.
3,2 kg

Širina proizvoda
211 mm

Udobnost
Četka za tepih
električan

Optički indikator punjenja
Da

Usisavač s većicom
Bez vrećice

Teleskopska cijev
Ne

Performance levels
3

2 u 1: ručni i štapni usisavač u jednom uređaju
Ne

Tehnički detalji
Vrijeme punjenja
4 h

Voltaža
18,0 V

Vrijeme rada
65 min

Radna učinkovitost
Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima: jedna električna četka za intenzivno čišćenje svih vrsta podova

TurboSpin motor: Proizveden u Njemačkoj. 10 godina jamstva na motor.

Produženo vrijeme rada: izmjenjivi baterijski sklop omogućava vam da po potrebi produžite vrijeme rada.

1 kom. zamjenjiv baterijski sklop(ovi) Power For All Alliance

Sustav Power for ALL: baterijski sklop također je dio bežičnog sustava od 18 volti za dom i vrt.

Vrijeme izvođenja po 4,0 Ah baterijskom sklopu: Do 65 min. pri Eco načinu rada s ne-električnim dodatcima Do 55 min. pri Eco načinu rada s električnom četkom za pod Do 20 min. pri Auto načinu rada s električnom četkom za pod Do 10 min. pri Turbo načinu električnom četkom za pod

Intuitivan odabir načina rada u 3 koraka pokriva sve potrebe čišćenja:Eco način rada: produženo vrijeme rada za dugotrajnije čišćenje.Auto način rada: najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost s automatskom prilagodbom snage.Turbo način rada: najbolja učinkovitost za optimalne rezultate čišćenja.

Auto način rada: četka prilagođava učinkovitost ovisno o vrsti poda: tepih ili tvrdi pod. Najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost ovisno o vašim potrebama za savršene rezultate čišćenja.

Higijena
Doživotni materijal filtra: filtar ulošci sa membranom Pure Air i higijenski filtar za posebno čist ispušni zrak, čišći od sobnog zraka (99,99 %-tna filtracija ****).

Čišćenje filtra: Jednostavno čišćenje filtra zahvaljujući funkciji RotationClean – nema potrebe za pranjem.

Jednostavno rukovanje skidanja i pražnjenja posude za prašinu

Easy Clean System: jednostavno odvajanje i čišćenje četke podnog nastavka

Udobnost
Fleksibilna četka: Četka se okreće za 180° i pruža dodatnu fleksibilnost za lakše dopiranje ispod namještaja i na uskim mjestima.

Jednoruko upravljanje: Ergonomska ručka, bez potrebe pritiskanja gumba za napajanje.

Čišćenje na svim razinama: zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa – čak i u automobilu.

Jednostavno spremanje: priključna stanica za praktično spremanje uređaja i dodatne opreme

2u1 četka za namještaj i četka za tapecirani namještajPunjač

Zapremina posude za prašinu: M

Težina (pripreman za rad): 2,9kg

*vrijeme djelovanja: Baterija se puni na brzom punjaču dok se 2. baterija upotrebljava u Eco načinu rada (brzi punjač i 2. baterija kupuju se odvojeno). Radna učinkovitost: U Turbo načinu rada proizvod postiže potrebno sakupljanje prašine za usisavače s kablom u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 666/2013 (mjereno u skladu s EN 60312:2017). Energija: Baterija ima više energije u usporedbi s 18V 3Ah Bosch Power for ALL baterijom.

**U usporedbi s motorom našeg prethodnog usisavača Unlimited Serije | 8 BBS1114

***uvjeti jamstva na www.bosch-home.com/hr

** testirano u skladu s EN 60312-1