Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

GLEDALI STE

Bosch hladnjak KAD93VBFP

Serie | 6

178.7 x 90.8 cm

crni

ICON_ENERGYLABEL_KAD93VIFP

Side-by-side NoFrost hladnjak s ledenicom s unutarnjom elektronikom: opremljen je modernim zaslonom na vratima, uštedi vam odmrzavanje

Direktna bankovna transakcija2.042,48  (15.389,07 kn)
KEKS Pay2.149,98  (16.199,02 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja2.152,48  (16.217,86 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno2.149,98  (16.199,02 kn)
MPC - prodajno mjesto2.149,98  (16.199,02 kn)

2.149,98  (16.199,02 kn)

Compare
Raspoloživost: Nema na zalihi
SKU:4242005192212

Udobnost

Potpuna fleksibilnost u odjeljku zamrzivača.

KAD93VIFP

Možete ukloniti sve police od sigurnosnog stakla u odjeljku zamrzivača i tako stvoriti više mjesta – za pohranu torte s više slojeva, na primjer, ili cijele purice. Veliku hranu poput velike pizze za cijelu obitelj možete postaviti na staklene površine bez problema.

Performanse

Pozdravite se s odmrzavanjem hladnjaka.

Ručno odmrzavanje hladnjaka može biti iznimno neugodan i dugotrajan postupak. Zahvaljujući našim novim hladnjacima s opcijom NoFrost taj zadatak s lakoćom možete zauvijek prekrižiti na popisu svojih zadataka. Za razliku od klasičnih hladnjaka vlažnost zraka u hladnjaku NoFrost trajno se sakuplja u središnjoj jedinici za hlađenje koja se redovno automatski odmrzava. Kondenzacija koja pritom nastaje jednostavno se odvodi iz hladnjaka i tamo ishlapljuje. Tako sustav NoFrost trajno oslobađa vaš hladnjak od leda, ali i potrebe ručnog odmrzavanja.

KAD93VIFP

Hladnjak koji zna kako treba hladiti.

KAD93VIFP

Ako funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.

FreshSEnse: savršena temperatura za čuvanje hrane.

KAD93VIFP

Zahvaljujući optimalnim uvjetima čuvanja hrane, namirnice zadržavaju savršenu konzistenciju; sladoled, primjerice, nikad nije previše mek ili previše čvrst. Postojana temperatura u hladnjaku odlučujući je čimbenik u očuvanju svježine i okusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontroliraju temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču. Rezultat je postojana temperatura unutar hladnjaka koja ne ovisi o vanjskoj temperaturi.

KAD93VIFP

Sustav višestrukog strujanja zraka: ravnomjerna raspodjela zraka za dugotrajniju svježinu.

KAD93VIFP

Sustav višestrukog strujanja zraka s ventilatorom stvara lagano, ravnomjerno strujanje hladnog zraka na svim razinama dijela za hlađenje i zamrzavanje. Promjene temperature su smanjene, a vremena hlađenja skraćena – što pomaže da hrana dulje zadrži svoj okus.

KAD93VIFP

Zaštita unaprijed smrznute hrane.

KAD93VIFP

Standardni zamrzivači uspješno zamrzavaju vašu hranu, ali ne jamče uvijek da će takvom i ostati. Funkcija super zamrzavanja SuperFreezing brže zamrzava hranu i štiti već zamrznutu hladnu od odmrzavanja prilikom stavljanja novih namirnica u zamrzivač. Uređaji s automatskom funkcijom zamrzavanja vraćaju se na normalan način rada kad se postigne potrebna temperatura. Dobro za vaše namirnice. Dobro za vašu energetsku potrošnju.

KAD93VIFP

Ladica Multi Box

Ladica Multi Box prikladna je za pohranu voća i povrća – posebice veliki predmeti poput velike salate sad imaju dovoljno mjesta.

LED rasvjeta: unutrašnjost vašeg hladnjaka osvjetljava poput izloga.

KAD93VIFP

LED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne vrste rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

Inteligentna tehnologija pretvarača: učinkovito međudjelovanje.

KAD93VIFP

Imamo naziv za pametno međudjelovanje senzora temperature, elektronike i kompresora: inteligentna tehnologija izmjenjivača. Senzori temperature stalno prate temperature unutar i izvan ugradbenog hladnjaka. Promjene se odmah prenose na elektronički sustav kako bi se rad kompresora prilagodio prema trenutnom stanju.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

KAD93VIFP

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Upute za montažu nisu raspoložive

Dodatne upute nisu dostupne

Dimenzije aparata

KAD93VIFP
KAD93VIFP
KAD93VIFP

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch hladnjak KAD93VBFP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu