Home
Shop
Wishlist0
BESPLATNA DOSTAVA - ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100€

5. god. garancije

Bosch perilica rublja WAL28PH2BY

 

Serie 6

10 kg, 1400 o/min

i-DOS perilica sa inteligentnim sustavom doziranja i s Home Connect je najpametnija perilica koja sve čini automatski kako bi uvijek postigla savršene rezultate pranja.

  • i-DOS sa skenerom deterdženta: odsad više ne morate ručno dozirati i tako ćete uštedjeti deterdžent.
  • i-DOS: automatski mjeri preciznu količinu deterdženta i vode.
  • Home Connect: kućanski uređaji sad se mogu pametno povezivati kako bi svakodnevni život učinili jednostavnijim.
  • Easy Start Guide: jednostavno odaberite najbolji program pranja s našom brzom funkcijom Start Guide.
  • Voice Control: kako bi pranje rublja bilo što je praktičnije moguće povežite se sa svojom perilicom rublja putem glasovnih kontrola.
Direktna bankovna transakcija / m-photo plaćanje 1.072,55  (ušteda: -56,45 )

1.129,00 

KUPI Usporedi
  Plaćanje jednokratno ili na rate.
  Besplatna dostava (za sve narudžbe iznad 100€) - Robu dostavljamo na području cijele RH.
  Moguć povrat robe unutar 14 dana. Za informacije o povratu artikla klikni ovdje.
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4242005335725

i-DOS sa skenerom deterdženta

Prestanite dozirati, počnite štedjeti.

Prestanite ručno dozirati i uštedite vodu i deterdžent, sada još jednostavnije. Automatsko doziranje i-DOS sa skenerom deterdženta osigurava da vaša perilica koristi samo pravu količinu deterdženta i omekšivača. A zahvaljujući aplikaciji Detergent Scan sad možete jednostavno skenirati ambalažu deterdženta i omekšivača putem aplikacije Home Connect i aplikacija će automatski primiti sve relevantne podatke o doziranju i tvrdoći vode za najbolje moguće postavke perilice kako biste dobili savršeno čisto rublje, a istovremeno uštedjeli resurse.

Automatsko doziranje i-DOS

Prestanite dozirati, počnite štedjeti.

S automatskim sustavom za doziranje i-DOS maksimalno učinkovito perete rublje. Odjeljke za deterdžent i omekšivač rublja trebate napuniti samo jednom, a zatim će senzori i-DOS svaki put odmjeriti preciznu količinu vode i deterdženta potrebnih za svaki ciklus, iz pranja u pranje. Tako štedite deterdžent i sprečavate nepotrebno ispiranje.

Home Connect

Pametni uređaji život čine jednostavnijim.

Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.

Razred energetske učinkovitosti A

Najbolji razred energetske učinkovitosti: A.

Upotreba energetski učinkovitih kućanskih uređaja štedi dragocjene resurse. Upravo zato kod kupovine kućanskih uređaja trebate uzeti u obzir koliko je niska njihova potrošnja električne energije i vode. Na energetskoj oznaci svake perilice upisani su razred učinkovitosti (od A do G), razina buke, kapacitet i potrošnja električne energije i vode. Zahvaljujući našem izuzetno učinkovitom sustavu štednje energije, naše perilice rublja postižu najbolji razred energetske učinkovitosti A sa svakim pranjem i s jednako dobrim rezultatima.

Active Water Plus

Štedi vodu čak i pri pranju manjih količina rublja.

Bez obzira na to koliko malo rublja trebate oprati. Naša tehnologija Active Water Plus daje savršene rezultate, a koristi samo precizno određenu količinu vode potrebne za svako pranje. Izuzetno učinkovita potrošnja vode čak i kod malih količina rublja. Zahvaljujući svojoj izuzetno učinkovitoj tehnologiji kontrole potrošnje vode ona prepoznaje točnu količinu rublja i tome onda precizno prilagođava potrošnju vode. Uštedite do 50 % vode pri pranju manjih količina rublja.

Speed Perfect

Savršeno čisto u do 65 % manje vremena*.

Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65 %, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.

Funkcija Reload

Sad kad imate Reload, više nikad nećete zaboraviti nešto oprati.

Zaboravili ste dodati dječju čarapu ili neku zametnutu majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom pranja.* Samo pritisnite gumb Reload i otvorite vrata a zatim dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem.

EcoSilence Drive

Vaša izdržljiva, iznimno tiha perilica rublja.

Buka u domu može vam odvratiti pažnju. Zato smo za naše perilice rublja osmislili EcoSilence Drive™. Energetski učinkovit motor bez četkica smanjuje trenje za tihi rad, a mi smo ga osmislili za posebno dug životni vijek.

Opcija Hygiene Plus

Higijensko pranje rublja, čak i na 40 °C.

Ponekad čisto jednostavno nije dovoljno čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Održava jednoliku temperaturu tijekom pranja, a dodatan ciklus ispiranja jamči higijenski čisto rublje te posebice učinkovito ubija mikroorganizme i grinje. Rezultat: higijenski rezultati čišćenja koji ubijaju 99,99 % uobičajenih mikroorganizama čak i na 40 °C.

Drum Clean s podsjetnikom

Drum Clean s podsjetnikom

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje higijenske čistoće bubnja. Nakon 20 ciklusa pranja na temperaturi nižoj od 40  C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti da očistite bubanj programom za čišćenje bubnja.

 

Per. rublja - energ. razred

Per. rublja - o/min

Per. rublja - Wi-Fi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch perilica rublja WAL28PH2BY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu