Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA
GLEDALI STE

5. god. garancije

Bosch perilica rublja WAV28EH0BY

HomeProfessional | Perilica rublja s prednjim punjenjem

9 kg 1400 o/min

Vrhunski Home Professional i-DOS stroj za pranje rublja s Home Connect i AntiStain Plus sustavom za uklanjanje mrlja je najprikladiji i najpametniji stroj za pranje rublja ikada, koji sve radi automatski.

Direktna bankovna transakcija1.317,48  (9.926,55 kn)
KEKS Pay1.386,82  (10.449,00 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.386,82  (10.449,00 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.386,82  (10.449,00 kn)
Leanpay - brzo,jednostavno i sigurno plaćanje na rate1.386,82  (10.449,00 kn)
MPC - prodajno mjesto1.386,82  (10.449,00 kn)

1.386,82  (10.449,00 kn)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 57,75  (435,12 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 57,75  (435,12 kn)
Želim otplatiti što prije
6 x 231,00  (1.740,47 kn)
Želim sam odabrati broj rata
24 x 57,75  (435,12 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

KUPI Compare

Istaknute značajke

Perilice rublja Home Connect

Da bi ostala u najboljem stanju, različitu odjeću potrebno je prati na različite načine. Pomoću aplikacije Bosch Home Connect jednostavno recite svojoj perilici rublja što perete i odabrat će savršen program. Čak će vam reći postoji li neki predmet kojeg biste trebali izvaditi i oprati na drugačiji način.

Udobnost

WAV28EH0BY

Najbolji način uklanjanja prljavštine, potpuno automatski.

Postizanje savršenih rezultata pranja dječja je igra. Jednostavno napunite bubanj i pritisnite gumb „Start“. S automatskim programom perilica rublja automatski prilagođava sve potrebama vašeg rublja i tako jamči savršeno pranje svaki put.

Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

WAV28EH0BY

Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

WAV28EH0BY

Zdravlje

WAV28EH0BY

EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

WAV28EH0BY

Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

Nepopustljiv prema bacilima, nježan prema osjetljivoj koži.

Rublje koje nije dobro oprano često na sebi zadržava čestice alergena koje mogu nadražiti kožu. Zato smo razvili funkciju AllergyPlus. Ako se ta funkcija odabere, dulje se održava viša temperatura pri pranju i dodaje se još jedno ispiranje kako bi se učinkovito i u najvećoj mjeri smanjila količina preostalih alergena. To znači manje čestica peludi, životinjskih dlaka i grinja na vašoj odjeći. Ovaj je program idealan za alergičare i one s osjetljivom kožom.

WAV28EH0BY
WAV28EH0BY

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

WAV28EH0BY

Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

WAV28EH0BY

Fleksibilnost

WAV28EH0BY

Super Quick 30

WAV28EH0BY

Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

WAV28EH0BY

Jednostavno za korištenje

WAV28EH0BY

S funkcijom za dodavanje rublja više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

WAV28EH0BY

Zabravili ste na dječju čarapu, svoju majicu kratkih rukava, …? Nema veze. Kad ste zadnji put napunili perilicu rublja, započeli ciklus pranja i tek onda ustanovili da ste zaboravili na dječju čarapu ili majicu? S funkcijom za dodavanje rublja, u naše perilice rublja možete jednostavno dodati ili odstraniti odjeću, čak i za vrijeme ciklusa pranja. Jednostavno pauzirajte ciklus pranja i otvorite vrata kako biste jednostavno dodali zaboravljene odjevne predmete u bubanj, a potom nastavite s pranjem. (*Dopunjavanje nije moguće kada je temperatura vode viša od 50° C ili kada je razina vode previsoka.)

 

Vaš uređaj vas sluša.

Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom perilicom možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna “Home Connect” funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Connectivity

WAV28EH0BY

Vodič Easy Start

Odabir pravog programa pranja za vašu perilicu rublja može biti ne samo zbunjujuće nego i često može dovesti do nesavršenih rezultata pranja. Home Connect s funkcijom vodiča Easy Start prekida nagađanje i uvijek preporučuje pravi program za vas – izravno iz vašeg mobilnog uređaja. Svaki put. I prilikom svakog pranja. Morate samo unijeti boju rublja, vrstu materijala te razinu zaprljanosti u aplikaciju Home Connect. Tako možete jednostavno izabrati pravi program i dobiti savršene rezultate, prilikom svakog ciklusa.

Daljinsko nadgledanje i upravljanje

WAV28EH0BY

Nitko ne uživa u pranju rublja. Posebice ako vam se žuri, a morate čekati da perilica završi. Bosch perilice rublja s Home Connect funkcijom daljinskig nadgledanja i upravljanja sada vam predaju potpuni nadzor nad vašim rubljem – dodirom gumba. Jednostavno upotrijebite svoj mobilni uređaj za daljinsko nadgledanje i upravljanje perilicom putem aplikacije Home Connect. S daljinskim pristupom perilici sada možete svojim domo upravljati baš onako kako želite, čak i kada niste tamo.

WAV28EH0BY
WAV28EH0BY

Push obavijesti

Čekanje da perilica rublja završi trati vrijeme i može uzrokovati nepotreban stres, posebice za one s puno obaveza. Home Connect vas umiruje i pomaže vam da produktivnije iskoristite svoje vrijeme. Ako želite, perilica rublja može vam slati push obavijesti izravno na vaš mobilni uređaj i tako vas obavijestiti o trenutnom statusu programa perilice kao i prenijeti vam druge korisne informacije. Obavljanje više stvari odjednom upravo je postalo malo jednostavnije.

Pametnije pružena usluga.

WAV28EH0BY

Kada kućanski uređaji ne djeluju onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

WAV28EH0BY

Performanse

WAV28EH0BY

Vrsta pranja prilagođena vrsti mrlje.

WAV28EH0BY

Sve su mrlje različite. Međutim, odabir ispravnog programa za pranje za svaku od njih može biti poprilično zbunjujući i dovesti do rezultata čišćenja koji nisu savršeni. Perilice Bosch s opcijom AntiStain pomažu vam pri pouzdanom uklanjanju svake mrlje baš svaki put. Sustav AntiStain lako uklanja do 16 najtvrdokornijih vrsta mrlja, od čokolade do trave i crnog vina. Perilica rublja automatski prilagođava temperaturu, okretanje bubnja i vrijeme namakanja za sve navedene mrlje prije početka odabranog programa. Dakle, bez obzira o kojoj se mrlji radi, AntiStain vam pomaže da jednostavno postignete savršene rezultate. Potpuno automatski.

Savršeno čisto u do 65% manje vremena*.

SpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect.)

WAV28EH0BY
WAV28EH0BY

Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

WAV28EH0BY

Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

Više vas ne treba zamarati doziranje deterdženta.

WAV28EH0BY

Ima li ga previše ili premalo? Sustav automatskog doziranja i-DOS osigurava uvijek pravu količinu. Inteligentni sustav i-DOS određuje ispravnu količinu tekućeg deterdženta iz pranja u pranje. Aktivacijom opcije Automatskog programa sa sustavom automatskog doziranja i-DOS prilagođavaju se svi važni čimbenici za automatsko savršeno čisto rublje. Perilica automatski prilagođava doziranje sukladno količini rublja, vrsti tkanine i razini zaprljanosti. Tako se izbjegava mogućnost prekomjernog doziranja koje dovodi do vidljivih ostataka deterdženta na rublju koji često mogu prouzročiti nadraženost kože, jednako kao i premalog doziranja koje često dovodi do nedovoljno čistog rublja nakon pranja. Značajno smanjujući potrebnu količinu deterdženta i vode, i-DOS ne samo da brine za vašu odjeću, nego i čuva okoliš. Napunite perilicu samo jednom i on će automatski dozirati deterdžent, iz pranja u pranje.

Sigurnost

WAV28EH0BY

Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

WAV28EH0BY

Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

Izvrsni rezultati

Pranju dodajte novu dimenziju i postignite besprijekorne rezultate, čak i s punom perilicom.

Sustav 4D pranje vašem pranju dodaje novu dimenziju. Naš visoko učinkovit sustav 4D Wash System kombinira funkciju Direct Water Spray i funkciju Spin Wash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Rezultat: besprijekorno rublje, čak i kada je bubanj pun, zahvaljujući visoko učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu. Za vrlo zaprljanu odjeću vam je možda potrebna dodatna snaga. Jednostavno odaberite ekskluzivnu mogućnost sustav 4D Wash System Intensive Plus i pojačajte ciklus pranja.

WAV28EH0BY

Njega

WAV28EH0BY

Dark Colors

Program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.

 

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

WAV28EH0BY

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

WAV28EH0BY

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dodatne upute nisu dostupne

Dimenzije aparata

WAV28EH0BY

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch perilica rublja WAV28EH0BY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu