Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA
GLEDALI STE

5. god. garancije

Bosch perilica rublja WAV28MH0BY

Serie | 8

9 kg 1400 o/min

Perilica rublja Serije|8 s Home Connect sustavom, s četiri programa za odstranjivanje najčešćih mrlja i 4D sustavom pranja s programom Intensive Plus osigurava besprijekorne rezultate pranja kod svakog punjenja potpuno automatski.

  • Sistem odstranjivanja mrlja: odstranjuje četiri najčešće mrlje (krv, maslac/ulje, trava, crno vino).

  • 4D sustav pranja: visokoučinkovita penetracija vode i deterdženta u tkaninu za besprijekorne rezultate.

  • Home Connect: kućanski aparati s pametnim povezivanjem za ugodniju svakodnevicu.

  • EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.

  • AllergyPlus: posebno razvijen za potrebe alergičara i osoba s osjetljivom kožom.

Direktna bankovna transakcija1.002,26  (7.551,53 kn)
KEKS Pay1.055,01  (7.948,97 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.055,01  (7.948,97 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.055,01  (7.948,97 kn)
Leanpay - brzo,jednostavno i sigurno plaćanje na rate1.055,01  (7.948,97 kn)
MPC - prodajno mjesto1.055,01  (7.948,97 kn)

1.055,01  (7.948,97 kn)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 43,96  (331,22 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 43,96  (331,22 kn)
Želim otplatiti što prije
6 x 175,83  (1.324,79 kn)
Želim sam odabrati broj rata
24 x 43,96  (331,22 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

KUPI Compare

 

Besprijekorni rezultati, čak i s punom perilicom.

Sustav 4D Wash System vašem pranju dodaje novu dimenziju. Naš visoko učinkovit sustav 4D Wash System kombinira funkciju Direct Water Spray i funkciju Spin Wash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Rezultat: besprijekorno rublje, čak i kada je bubanj pun, zahvaljujući učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu. Za vrlo zaprljanu odjeću vam je možda potrebna dodatna snaga. Jednostavno odaberite sustav pranja 4D Wash System Intensive Plus i pojačajte ciklus pranja.

WAV28KH2BY

Pametni uređaji olakšavaju život.

Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim aparatima i omogućava vam da njima upravljate pametnim telefonom ili tabletom.

WAV28KH2BY

Vrsta pranja prilagođena vrsti mrlje.

WAV28MH0BY

Sa sustavom AntiStain Removal, vaša perilica rublja ili perilica-sušilica rublja može s lakoćom ukloniti četiri tvrdokorne vrste mrlja. Automatski prilagođava temperaturu, kretanje bubnja i vrijeme namakanja za jednostavno, potpuno automatsko uklanjanje do četiri najtvrdokornije vrste mrlja. Savršen je način za uklanjanje mrlja od maslaca ili ulja, trave, crnog vina i krvi.

Vaš uređaj vas sluša.

Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom perilicom možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna “Home Connect” funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Najbolji način uklanjanja prljavštine, potpuno automatski.

Postizanje savršenih rezultata pranja dječja je igra. Jednostavno napunite bubanj i pritisnite gumb „Start“. S automatskim programom perilica rublja automatski prilagođava sve potrebama vašeg rublja i tako jamči savršeno pranje svaki put.

EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

WAV28KH2BY

Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

WAV28KH2BY

Ubija 99,99%* uobičajenih klica.

Nepopustljiv prema bacilima, a nježan prema osjetljivoj koži, program AllergyPlus pruža optimalno higijensko pranje. Održava konstantnu temperaturu tijekom postupka pranja, pa su oprane tkanine posebno higijenski čiste. A rezultat je da su klice i uobičajeni izazivači alergija poput grinja učinkovito ciljani. Rublje se također temeljito ispire kako bi se smanjili ostaci deterdženta. Rezultat: posebice higijensko pranje.  * Bosch perilice rublja s programom pranja ‘AllergyPlus’ na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99 % smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., “Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu.” Izveo Univerzitet Rhine-Waal.

WAV28KH2BY

 

Savršeni rezultati u manje od pola vremena.

Kad je vrijeme važno, perilice sa značajkom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja do 65%* bez ugrožavanja rezultata. SpeedPerfect se može upotrijebiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix zajedno sa značajkom SpeedPerfect i možete temeljito oprati do 4 kilograma miješanog rublja u samo 46 minuta.

WAV28KH2BY

Intensive Plus

Intensive Plus: za snažne performanse pranja kod jako zaprljanog rublja i punim punjenjem.

WAV28KH2BY

 

ComfortControl

WAV28KH2BY

Funkcija ComfortControl s pokazateljem potrošnje: jednostavno rukovanje i praćenje potrošnje električne energije i vode.

WAV28KH2BY

Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

WAV28KH2BY

Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

WAV28KH2BY

Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

WAV28KH2BY

S funkcijom Reload više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

Zaboravili ste dodati dječju čarapu ili zalutalu majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam jednostavno dodavanje ili uklanjanje odjeće tijekom ciklusa pranja*. Samo pritisnite gumb Reload za ponovno punjenje i otvorite vrata, zatim dodajte zaboravljene predmete i nastavite s pranjem. *Kao sigurnosnu značajku, funkciju Reload ne možete upotrijebiti ako je pjena toplije od 50°C ili je razina vode previsoka.

WAV28KH2BY

 

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

WAV28KH2BY

Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

WAV28KH2BY

Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

WAV28KH2BY

Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

WAV28KH2BY

Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

WAV28KH2BY

 

Funkcija TimeDelay

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

WAV28KH2BY

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

WAV28MH0BY

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

WAV28MH0BY

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

WAV28MH0BY

Preuzmite energetsku oznaku EU

Ovdje možete preuzeti energetsku oznaku EU-a ili je pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dodatne upute nisu dostupne

Dimenzije aparata

Izjava o sukladnosti

Izjava o sukladnosti prema DIREKTIVI 2014/53/EU EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 16. travnja 2014. o usklađivanju zakonodavstava država članica o stavljanju na raspolaganje radijske opreme na tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/5/EZ.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch perilica rublja WAV28MH0BY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu