Bosch perilica rublja WAV28MH0BY

Redovna cijena:MPC:

8.099,00 kn

+ BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500 kn
Dodatan popust ovisno o načinu plaćanja:

Direktna bankovna transakcija: 7.694,05 kn

KEKS Pay: 7.694,05 kn

Plaćanje prilikom preuzimanja: 8.099,00 kn

Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno: 8.099,00 kn

MPC - prodajno mjesto: 8.099,00 kn

Platiti crypto: 8.099,00 kn

Serie | 8

9 kg 1400 o/min

Perilica rublja Serije|8 s Home Connect sustavom, s četiri programa za odstranjivanje najčešćih mrlja i 4D sustavom pranja s programom Intensive Plus osigurava besprijekorne rezultate pranja kod svakog punjenja potpuno automatski.

 • Sistem odstranjivanja mrlja: odstranjuje četiri najčešće mrlje (krv, maslac/ulje, trava, crno vino).

 • 4D sustav pranja: visokoučinkovita penetracija vode i deterdženta u tkaninu za besprijekorne rezultate.

 • Home Connect: kućanski aparati s pametnim povezivanjem za ugodniju svakodnevicu.

 • EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.

 • AllergyPlus: posebno razvijen za potrebe alergičara i osoba s osjetljivom kožom.

    Količina:

    Opis

     

    Besprijekorni rezultati, čak i s punom perilicom.

    Sustav 4D Wash System vašem pranju dodaje novu dimenziju. Naš visoko učinkovit sustav 4D Wash System kombinira funkciju Direct Water Spray i funkciju Spin Wash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Rezultat: besprijekorno rublje, čak i kada je bubanj pun, zahvaljujući učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu. Za vrlo zaprljanu odjeću vam je možda potrebna dodatna snaga. Jednostavno odaberite sustav pranja 4D Wash System Intensive Plus i pojačajte ciklus pranja.

    WAV28KH2BY

    Pametni uređaji olakšavaju život.

    Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim aparatima i omogućava vam da njima upravljate pametnim telefonom ili tabletom.

    WAV28KH2BY

    Vrsta pranja prilagođena vrsti mrlje.

    WAV28MH0BY

    Sa sustavom AntiStain Removal, vaša perilica rublja ili perilica-sušilica rublja može s lakoćom ukloniti četiri tvrdokorne vrste mrlja. Automatski prilagođava temperaturu, kretanje bubnja i vrijeme namakanja za jednostavno, potpuno automatsko uklanjanje do četiri najtvrdokornije vrste mrlja. Savršen je način za uklanjanje mrlja od maslaca ili ulja, trave, crnog vina i krvi.

    Vaš uređaj vas sluša.

    Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom perilicom možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna “Home Connect” funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

    Najbolji način uklanjanja prljavštine, potpuno automatski.

    Postizanje savršenih rezultata pranja dječja je igra. Jednostavno napunite bubanj i pritisnite gumb „Start“. S automatskim programom perilica rublja automatski prilagođava sve potrebama vašeg rublja i tako jamči savršeno pranje svaki put.

    EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

    WAV28KH2BY

    Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

    WAV28KH2BY

    Ubija 99,99%* uobičajenih klica.

    Nepopustljiv prema bacilima, a nježan prema osjetljivoj koži, program AllergyPlus pruža optimalno higijensko pranje. Održava konstantnu temperaturu tijekom postupka pranja, pa su oprane tkanine posebno higijenski čiste. A rezultat je da su klice i uobičajeni izazivači alergija poput grinja učinkovito ciljani. Rublje se također temeljito ispire kako bi se smanjili ostaci deterdženta. Rezultat: posebice higijensko pranje.  * Bosch perilice rublja s programom pranja ‘AllergyPlus’ na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99 % smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., “Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu.” Izveo Univerzitet Rhine-Waal.

    WAV28KH2BY

     

    Savršeni rezultati u manje od pola vremena.

    Kad je vrijeme važno, perilice sa značajkom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja do 65%* bez ugrožavanja rezultata. SpeedPerfect se može upotrijebiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix zajedno sa značajkom SpeedPerfect i možete temeljito oprati do 4 kilograma miješanog rublja u samo 46 minuta.

    WAV28KH2BY

    Intensive Plus

    Intensive Plus: za snažne performanse pranja kod jako zaprljanog rublja i punim punjenjem.

    WAV28KH2BY

     

    ComfortControl

    WAV28KH2BY

    Funkcija ComfortControl s pokazateljem potrošnje: jednostavno rukovanje i praćenje potrošnje električne energije i vode.

    WAV28KH2BY

    Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

    WAV28KH2BY

    Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

    Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

    WAV28KH2BY

    Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

    WAV28KH2BY

    S funkcijom Reload više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

    Zaboravili ste dodati dječju čarapu ili zalutalu majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam jednostavno dodavanje ili uklanjanje odjeće tijekom ciklusa pranja*. Samo pritisnite gumb Reload za ponovno punjenje i otvorite vrata, zatim dodajte zaboravljene predmete i nastavite s pranjem. *Kao sigurnosnu značajku, funkciju Reload ne možete upotrijebiti ako je pjena toplije od 50°C ili je razina vode previsoka.

    WAV28KH2BY

     

    Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

    Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

    WAV28KH2BY

    Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

    Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

    WAV28KH2BY

    Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

    WAV28KH2BY

    Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

    Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

    WAV28KH2BY

    Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

    WAV28KH2BY

     

    Funkcija TimeDelay

    Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

    WAV28KH2BY

    Preuzmite upute za uporabu

    Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

    WAV28MH0BY

    Preuzmite informacije o proizvodu

    Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

    WAV28MH0BY

    Preuzmite informacijski list proizvoda

    Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

    WAV28MH0BY

    Preuzmite energetsku oznaku EU

    Ovdje možete preuzeti energetsku oznaku EU-a ili je pregledati na zaslonu.

    Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

    Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

    Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

    Dodatne upute nisu dostupne

    Dimenzije aparata

    Izjava o sukladnosti

    Izjava o sukladnosti prema DIREKTIVI 2014/53/EU EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 16. travnja 2014. o usklađivanju zakonodavstava država članica o stavljanju na raspolaganje radijske opreme na tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/5/EZ.

    Snaga / potrošnja
    Razred energetske učinkovitosti¹: A
    Potrošnja energije² / vode³: 48 kWh / 48 l
    Kapacitet pranja: 1 - 9 kg
    Trajanje programa⁴: 3:44 h:min
    Razred učinkovitosti centrifugiranja: B
    Brzina centrifuge**: 400 - 1400 o/min
    Razina buke centrifuge: 70 dB (A) re 1 pW
    Razred emisije buke: A
    Programi
    Standardni programi: pamuk, lako za održavanje, fino rublje/svila, vuna/ručno pranje
    Posebni programi: Alergija Plus, Čišćenje bubnja (s podsjetnikom), Tamno rublje, Košulje/Bluze, Ekstra kratak 15'/30', Ispumpavanje/Centrifugiranje, Brzo/Miješano, Sport/Fitness, dodatno ispiranje
    Funkcije
    Home Connect: nadgledanje i upravljanje na daljinu, iService Remote, Energymgmt Photovoltaics
    Sistem uklanjanja mrlja s mogućnošću odabira 4 mrlje - mogućnost korištenja kod standardnih programa
    TouchControl tipke: Uključenje/Isključenje, odgoda završetka programa, Mrlje, Intensive Plus, Dodatno ispiranje, Remote Start, Start/Pauza sa mogućnošću kasnijeg dodavanja, Temperatura, varioSpeed / SpeedPerfect, Pretpranje, Biranje okretaja centrifuge/Bez ispiranja
    Komfor / sigurnost
    Funkcija za dodavanje rublja vam omogućava dodavanje rublja nakon što je započelo pranje
    Veliki LED-zaslon za prikaz stanja programa, izbor temperature, maksimalni broj okretanja centrifuge, preostalo vrijeme i 24-satnu odgodu kraja programa, odabir mrlja i informacije o potrošnji
    4D sustav pranja: visokoučinkovita penetracija vode i deterdženta u tkaninu za besprijekorne rezultate
    XXL zapremina bubnja: 65 l
    LED osvjetljenje unutrašnjosti bubnja
    Vario bubanj: nježnije i intenzivnije pranje
    DrumClean s funkcijom podsjetnika
    32 cm široka vrata, srebrno-crno sive boje i kut otvaranja 171°
    Funkcija za dodajanje rublja
    EcoSilence Drive: tihi rad motora s jako dugim vijekom trajanja
    ActiveWater Plus: za vrlo učinkovitu potrošnju vode čak i pri malim opterećenjima, zahvaljujući automatskoj detekciji težine
    AntiVibration Design: tiši i stabilniji stroj
    Zvučna izolacija preko donjeg poklopca
    AquaStop: Bosch garancija u slučaju oštećenja zbog vode – za cijeli životni vijek uređaja*
    Pokazatelj potrošnje: informacije o potrošnji energije i vode
    Osvijetljena tipka za odabir programa s integriranom tipkom za uključivanje / isključivanje
    Sistem za prepoznavanje pjene
    Prikaz predoziranja
    Kontrola neravnoteže bubnja
    Zaključavanje opcija pred djecom
    Zvučni signal na kraju programa
    Jednostavno čišćenje ladice za deterdžent
    Nastavak za tekući deterdžent
    Tehničke informacije
    Mogućnost podugradnje
    Dimenzije (V x Š): 84.8 cm x 59.8 cm
    Dubina uređaja: 59.0 cm
    Dubina uređaja uklj. vrata: 63.2 cm
    Dubina uređaja s otvorenim vratima: 106.3 cm