Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

GLEDALI STE

Bosch samostojeći hladnjak KGN39HIEP

 

Serie | 6 Samostojeći hladnjak sa zamrzivačem na dnu

204 x 60 cm

Nehrđajući čelik (s premazom protiv otisaka prstiju)

NoFrost hladnjak sa zamrzivačem ispod i VitaFresh ladicom: vaše namirnice duže čuva svježima.

Direktna bankovna transakcija1.746,18  (13.156,59 kn)
KEKS Pay1.838,08  (13.849,01 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.840,58  (13.867,85 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.838,08  (13.849,01 kn)
MPC - prodajno mjesto1.838,08  (13.849,01 kn)

1.838,08  (13.849,01 kn)

KUPI Compare
Raspoloživost: Dostupno uz narudžbu
SKU:4242005171729

Udobnost

Polica EasyAccess: spremite i izvadite namirnice u tren oka.

KGN49AIDP

Police od sigurnosnog stakla mogu se proširiti do 12 cm, što olakšava spremanje i vađenje namirnica. Istovremeno imate izvrstan pregled sadržaja – nećete zaboraviti ni namirnice u samom dnu police.

KGN49AIDP

Connectivity

Vodič za pohranu

Kupnja svježe hrane je jedno. Održavanje hrane svježom nešto je posve drugo. Home Connect vodič za pohranu pomaže vam organizirati hladnjak na najbolji način te optimirati svoje namirnice tako da vam pokaže idealnu temperaturu pohrane i odjeljak hladnjaka. Jednostavno pretražite vodič za pohranu na svojem mobilnom uređaju putem aplikacije Home Connect. Hranu pohranite na pravi način: pametno.

Vaš prijateljski podsjetnik za hladnjak.

Slučajno ostavljena otvorena vrata hladnjaka nisu samo nespretna, već i skupa. Home Connect vam pomaže izbjeći nepotrebno visoke račune za struju i kvarenje hrane u hladnjaku. Ako želite, hladnjak vam može slati push obavijesti izravno na vaš mobilni uređaj i tako vas obavijestiti o tome jesu li vrata hladnjaka ostala otvorena. Konačno, hladnjak koji se za vas i vašu hranu savršeno pobrine.

KGN39HIEP

Provjerite što je u hladnjaku – bilo gdje, bilo kada.

„Je li u hladnjaku ostalo što mlijeka? Je li netko već kupio jaja?“ Svi smo se već snašli u toj situaciji – stojimo nasred trgovine i pokušavamo se sjetiti što nam je još ostalo u hladnjaku. Zahvaljujući aplikaciji Home Connect sada možete pregledati sadržaj hladnjaka bilo gdje i bilo kada. Unutarnje kamere u vratima slikaju svaki put kad se vrata zatvore i prikladno prenose te slike na vaš mobilni uređaj. Gdje god bili, jednostavno uđite u aplikaciju Home Connect i dobit ćete savršen pregled sadržaja vašeg hladnjaka. Tako možete na jednostavan način izbjeći nekoliko posjeta trgovini i kupovinu stvari koje ne trebate.

KGN39HIEP

 

Performanse

FreshSEnse: savršena temperatura za čuvanje hrane.

KGN49AIDP

Zahvaljujući optimalnim uvjetima čuvanja hrane, namirnice zadržavaju savršenu konzistenciju; sladoled, primjerice, nikad nije previše mek ili previše čvrst. Postojana temperatura u hladnjaku odlučujući je čimbenik u očuvanju svježine i okusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontroliraju temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču. Rezultat je postojana temperatura unutar hladnjaka koja ne ovisi o vanjskoj temperaturi.

KGN49AIDP

Hladnjak koji zna kako treba hladiti.

KGN49AIDP

Ako funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.

KGN49AIDP

Štiti zamrznutu hranu od odmrzavanja.

Kako bi hrana zadržala vitamine, hranjive vrijednosti, izgled i okus, potrebno ju je zamrznuti što je brže moguće. S funkcijom automatskog super zamrzavanja možete manje količine hrane zamrznuti brže i istovremeno zaštititi već zamrznutu hranu od odmrzavanja. Zamrzivač otkriva povećanje temperature i automatski prilagoava svoju temperaturu kako bi zajamčio najbolje uvjete za pohranu.

KGN49AIDP

LED rasvjeta: unutrašnjost vašeg hladnjaka osvjetljava poput izloga.

KGN49AIDP

LED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne vrste rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

KGN49AIDP

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

KGN39HIEP

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Upute za montažu nisu raspoložive

Preuzmite dodatne upute

Ovdje možete preuzeti dodatne upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

Trenutačno nisu dostupni nacrti u mjerilu.

Izjava o sukladnosti

Izjava o sukladnosti prema DIREKTIVI 2014/53/EU EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 16. travnja 2014. o usklađivanju zakonodavstava država članica o stavljanju na raspolaganje radijske opreme na tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/5/EZ.

Upute za Home Connect nisu raspoložive

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch samostojeći hladnjak KGN39HIEP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu