Bosch štapni mikser MS6CB61V1

Redovna cijena:MPC:

699,00 kn

+ BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500 kn
Dodatan popust ovisno o načinu plaćanja:

Direktna bankovna transakcija: 664,05 kn

KEKS Pay: 664,05 kn

Plaćanje prilikom preuzimanja: 699,00 kn

Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno: 699,00 kn

MPC - prodajno mjesto: 699,00 kn

Platiti crypto: 699,00 kn

Štapni mikser ErgoMixx

1000 W

Novi štapni mikser Bosch ErgoMixx Fresh pojednostavljuje održavanje svježine hrane i očuvanje njene arome.

Snažan motor od 1000w i QuattroBlade oštrica štapnog miksera ErgoMixx omogućava miješanje voća i povrća u izvrsna jela poput smoothieja i juha

Priručni, visoko učinkoviti vakuumski sistem od 500 mbar jednim klikom pretvara štapni mikser Bosch ErgoMixx u vakuumski sustav za pohranu koji je odmah spreman na upotrebu.

ErgoMixx uređaj dolazi uz dodatni pribor: mjernu posudu, univerzalnu sjeckalicu, vakuumske vrećice, vakuumske spremnike, metlicu, dodatak za vakuumiranje.

Količina:

Opis

Održavanje svježine i kakvoće

Novi štapni mikser Bosch ErgoMixx Fresh pojednostavlja održavanje hrane svježom dulje vrijeme te očuvanje njene arome, a istovremeno doprinosi spriječavanju nepotrebnog bacanja hrane. Novi Bosch sustav očuvanja trajnosti hrane podržava cijelu obitelj i daje im jednostavan način vođenja zdravog života. Snažan motor od 1000W i QuattroBlade oštrica štapnog miksera ErgoMixx omogučavaju miješanje voća i povrća u izvrsna jela poput smoothieja i juha. Priručna, visoko učinkovita vakuumska crpka od 500 mbar jednim klikom pretvara štapni mikser Bosch ErgoMixx u vakuumski sustav za pohranu koji je odmah spreman na upotrebu.

Vakuumska pohrana

U tom se postupku zrak uklanja iz posebno razvijenih kutija i vrećica za vakuumsku pohranu, koje se potom hermetički zatvaraju. Bosch vakuumski spremnici opremljeni su pokazateljem vakuuma koji prikazuje kada su kutije hermetički zatvorene. Bilo da popis za kupovinu sadrži ribu, sir, voće ili začinsko bilje, vakuumski sustav Bosch ErgoMixx Fresh zadržava okus i svježinu te hranu održava svježom dulje nego što to dozvoljavaju uobičajene metode. Čvrstim hermetičkim zatvaranjem ovaj sustav spriječava prodiranje kisika i vlage do hrane. A budući da je hrana zaštićena od dehidracije i tragova zamrzavanja, moguće je dulje vremena uživati u njenoj svježini. Kada se svježe povrće, ostaci hrane ili grickalice pohrane u vakuumskim spremnicima ili vrećicama s patentnim zatvaračem, ispravna pohrana dulje vremena održava njihovu svježinu.

Snažan motor za savršene rezultate

S nevjerojatnom snagom motora od 1000W i brojnim dodacima, prikladan je i za najzahtjevnije miješanje, sjeckanje, drobljenje i gnječenje. Moguće je brzo i jednostavno pripremiti čak i najtvrđe sastojke.

Dodatni pribor za vakuumsku pohranu

Vakuumski spremnici

Vakuumske je spremnike moguće pohraniti u hladnjaka, zamrzivaču ili ostavi, odnijeti na posao još čvrsto zatvorene ili pojesti u pokretu. Poput vakuumskih vrećica s patentnim zatvaračem, proizvedeni su bez BPA-a i mogu se prati u perilici posuđa.

Vakuumske vrećice

Vrećice, opremljene praktičnim dvostrukim patentnim zatvaračem za otvaranje i zatvaranje, na raspolaganju su u dvije veličine (kapaciteta od 1,2 litre ili 3,8 litara). Sustav je također ekološli prihvatljiv sa mogučnošću ponovne upotrebe nepoderivih i dugotrajnih vakuumskim vrećica.

Izvrsni rezultati
Visoko učinkovita ručna miješalica s 1000 vata: jednostavna priprema pirea, miješanje i sjeckanje čak i najtvrđih sastojaka
Bosch tehnologija „QuattroBlade“: s inovativnom, posebice naoštrenom i očvrsnutom četverokrilnom oštricom za savršene rezultate.
Komfor
Tih motor s malo vibracija
Odlično rukovanje zbog meke ručke, velikih gumbi i ergonomskog oblika
Najjednostavnije čišćenje: podnožje miješalice od nehrđajućeg čelika te dodatna oprema prikladni su za pranje u perilici posuđa
Sigurnost
Svi plastični dijelovi koji su u doticaju s hranom su BPA sigurni
Otporan spremnik napravljen od Tritana: nesalomiv, otporan na visoke temperature, bez okusa i mirisa
Svestranost
Vakuumska crpka, vakuumski spremnik (1,0 l), 3 vakuumse vrećice s patentnim zatvaračem (1,2 l i 3,8 l).
Visokokvalitetno podnožje miješalice od nehrđajućeg čelika: Neutralna hrana neutralnog ukusa, nehrđajući i zato prikladni za pranje u perilici posuđa.
Proziran lončić za miješanje s mjernom skalom i poklopcem za svježe i čisto hlađenje u vašem hladnjaku

Uključen dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Lončić za miješanje sa skalom za mjerenj, 1 x Noga za miješanje, nehrđajući čelik