Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Sold: 0 / 2

Bosch sušilica rublja WTX87KH1BY

Serie | 8

9 kg

Naša vrhunska sušilica s funkcijom Smart Dry i Iron Assist pojednostavljuje sušenje jer se sve obavlja potpuno automatski.

  • Tehnologija AutoClean bez filtra za vrata preskače redovito čišćenje paperja i niti, a održava vrhunsku učinkovitost.

  • Smart Dry: automatski odabire najbolji program sušenja na temelju prethodnog ciklusa pranja.

  • Iron Assist: parni tretman koji smanjuje nabore i vašu hrpu rublja za glačanje.

  • AutoDry: automatski suši do željenog stupnja suhoće.

  • AntiVibration Design: izuzetno stabilan i izuzetno tih, zahvaljujući posebnoj zaštiti od vibracija.

Direktna bankovna transakcija7.314,05 kn
KEKS Pay7.314,05 kn
Plaćanje prilikom preuzimanja7.699,00 kn
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno7.699,00 kn
MPC - prodajno mjesto7.699,00 kn

7.699,00 kn

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 320,79 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 320,79 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 1.283,17 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 1.283,17 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

KUPI Compare

Istaknute značajke

Sušilice Home Connect

Nisu svi programi sušenja jednaki – svaki program ima svoje posebne značajke i prednosti. Pomoću sušilice Home Connect možete jednostavno unijeti vrstu tekstila i zahtjeve za sušenje pomoću aplikacije Home Connect. Home Connect koristi funkciju Easy Start za preporuku idealnog programa.

Više o aplikaciji Home Connect

Preskočite čišćenje paperja i niti nakon svakog sušenja zahvaljujući tehnologiji automatskog uklanjanja dlačica.

WTX87KH0BY

Naše AutoClean sušilice preciznog dizajna zamijenile su filtar u vratima s tehnologijom automatskog uklanjanja dlačica, tako da možete preskočiti uklanjanje dlačica nakon svakog sušenja. Ova tehnologija dlačice automatski puhne u donji dio uređaja, kondenzator se redovito ispire, a dlačice se sigurno pohranjuju u posebnom spremniku dlačica kojeg je potrebno isprazniti svakih  20 ciklusa; to znači da je potrebno do 95% manje uklanjanja dlačica nego kod sušilice s filtrom u vratima. Za čišćenje postoji priručni podsjetnik. *Na osnovi 160 ciklusa na godinu sa standardnim programom za pamuk u skladu s EU odredbom 392/2012. Brojke se mogu razlikovati ovisno o upotrebi.

 

Najpametniji način do savršenog rublja.

Odabir pravog programa koji odgovara vašem rublju može biti kompliciran. Sada, uz Smart Dry s funkcijom Home Connect, program sušenja odabire se automatski na temelju informacije od prethodnog ciklusa pranja. Bežična tehnologija omogućuje komunikaciju između perilice i sušilice, bez potrebedodatnog uređaja ili aplikacije. Za odabir pravog programa, tehnologija u obzir uzima količinu i vrstu rublja, tkaninu te razinu vlage. Najpametniji način do savršenih rezultata sušenja.

WTX87KH0BY

Vaš pomoćnik za glačanje.

Smanjite kup rublja za glačanje samo pritiskom gumba. Iron Assist upotrebljava prirodnu parnu maglu za glađenje osušenog rublja – i vidjet ćete da nekim predmetima uopće neće trebati glačanje. Savršen je za jakne, poslovne košulje i čak i odjela.

WTX87KH0BY

 

Automatski otkriva kada je vaše rublje suho.

WTX87KH0BY

Stavite do deset kilograma rublja u sušilicu ili perilicu-sušilicu rublja, a AutoDry će ga osušiti do željene razine suhoće – bilo da je dovoljno suha za glačanje ili ekstra suha i spremna za slaganje. Njegovi senzori neprestano mjere temperaturu i vlagu kako bi zaštitili vaše rublje od visokih temperatura i pretjeranog isušivanja. Savršeno sušenje svaki put.

WTX87KH0BY

Zapanjujuće tiha i dugotrajna.

WTX87KH0BY

Inovativne stijenke AntiVibration posebice su dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Bolja izolacija također regulira razinu buke, što znači da su Bosch sušilice izvanredno tihe, čak primjerene za miran i spokojan sat joge.

Sušilica s ekološki najprihvatljivijim sredstvom za rashlađivanje (R290).

WTX87KH0BY

Naš novi raspon sušilica s toplinskom crpkom sadrže novo i ekološki prihvatljivije sredstvo za rashlađivanje, R290. To je ekološki najprihvatljivije, najprirodnije sredstvo za rashlađivanje na svijetu koje je trenutno dostupno na tržištu.

WTX87KH0BY

Pametno upravljanje energijom

WTX87KH0BY

Svi sami odabiremo svoje kućanske uređaje, no nemamo uvijek pravo glasa kod upotrebe energije. Home Connect mogućnost FlexStart omogućuje vam upotrebu Bosch kućanskih uređaja na najučinkovitiji način. Ako za svoju povezanost pametne mreže upotrebljavate sustav upravljanja energijom na osnovi EEBUS ili fotonaponski kolektor, možete odabrati vremenski okvir u kojem će djelovati vaši kućanski uređaji – jednostavno, s aplikacijom Home Connect na vašem mobilnom uređaju. Vaš pametni sustav upravljanja energijom potom automatski upotrebljava najbolji dostupan izvor energije za djelovanje vaših kućanskih uređaja. Konačno, kućanski se uređaji mogu prilagoditi vašem ekološkom načinu razmišljanja.

Easy Start. Prava program za pravi posao.

WTX87KH0BY

Odabir pravog programa sušilice može biti ne samo zbunjujuć već može dovesti i do nesavršenih rezultata. Home Connect s funkcijom Easy Start uklanja nagađanje i uvijek preporučuje pravi program za vas – izravno s vašeg mobilnog uređaja. Jedina stvar koju morate učiniti jest unijesti značajke tekstila i postaviti svrhu sušenja u aplikaciji Home Connect. Tako ćete jednostavno odabrati pravi program i dobiti savršene rezultate. Svaki put.

WTX87KH0BY

Vaš uređaj vas sluša.

Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom sušilicom možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna “Home Connect” funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Sustav za nježno sušenje ne oštećuje tkanine.

WTX87KH0BY

U sustavu za nježno sušenje rublje suši blagi topli zrak koji struji sa svih strana te se ono lagano miješa posebno oblikovanim prečkama umjesto da samo leži na površini bubnja koja ne oštećuje tkanine. Rezultat je meko rublje bez nabora.

WTX87KH0BY

Nježno za vaše rublje. Nježno za vašu kožu.

Rublje koje nije dobro oprano često na sebi zadržava čestice alergena koje mogu nadražiti kožu. Zato smo razvili AllergyPlus kako bi se ostaci alergena smanjili što je više moguće. To znači manje čestica peludi, životinjskih dlaka i grinja na vašoj odjeći.  Ovaj je program idealan za alergičare i one s osjetljivom kožom.

Sušenje Quick 40’

Brzo sušenje unutar 40 minuta, prikladan za malu količinu sintetičkih vlakana i tankih tkanina, sustav upravljanja temperaturom visoke preciznosti, nadzor razine suhe i mokre odjeće u stvarnom vremenu, a odjeću možete obući čim se sušenje završi.

WTX87KH0BY

Unutranje osvjetljenje bubnja: savršena preglednost zahvaljujući osvijetljenom bubnju.

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite energetsku oznaku EU

Ovdje možete preuzeti energetsku oznaku EU-a ili je pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Preuzmite dodatne upute

Ovdje možete preuzeti dodatne upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

WTX87KH1BY
WTX87KH1BY

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch sušilica rublja WTX87KH1BY”
Review now to get coupon!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu