Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Bosch ugradbena indukcijska ploča PXY675DE3E

Serie | 8

Indukcijska ploča za kuhanje s PerfectCook i PerfectFry senzorima: savršeni rezultati kuhanja zahvaljujući automatskom nadzoru temperature.

Direktna bankovna transakcija1.412,04  (10.639,02 kn)
KEKS Pay1.486,36  (11.198,98 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.488,86  (11.217,82 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.486,36  (11.198,98 kn)
MPC - prodajno mjesto1.486,36  (11.198,98 kn)

1.486,36  (11.198,98 kn)

KUPI Compare
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4242002939025

Istaknute značajke

Još veća iskoristivost prostora.

PXY675DE3E

DirectSelect Premium omogućuje vrhunsku iskoristivost prostora pri kuhanju s punom duljinom od 30 cm. Odabir stupnjeva za kuhanje intuitivno je jednostavan i ima i dodatne funkcije. Na korisničkom se sučelju prikazuju samo one funkcije koje su vam doista potrebne. Korisničko sučelje nije vidljivo nakon isključenja pa ploča izgleda čisto i elegantno.

PXY675DE3E

 

Fleksibilnost bez premca uz uvijek isti rezultat: savršen.

PXY675DE3E

Ploču možete upotrebljavati kao standardnu indukcijsku ploču za kuhanje s četiri odvojene zone kuhanja ili iste možete spojiti i stvoriti dvije velike zone FlexInduction. Tako stvarate dodatni prostor za posude za kuhanje svih veličina i oblika – kako to sami želite. Zahvaljujući proširenoj zoni FlexInduction ima dovoljno prostora i za velike lonce i tave promjera do 30 cm uz posude za pečenje dugačke 40 cm i sav dodatni pribor.

PXY675DE3E
PXY675DE3E

Prekuhavanje je stvar prošlosti.

PXY675DE3E

Pravilna temperatura ključna je za postizanje savršenih rezultata pri kuhanju. Svega nekoliko stupnjeva previše i vaš će rižoto pregorjeti, mlijeko iskipjeti, a kobasice se raspucati. PerfectCook automatski kontrolira i regulira temperature u posudama tijekom kuhanja, što znači da više nema prekuhavanja, zagorjevanja i da je došao kraj iskipljivanju.

Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

PXY675DE3E

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.

PXY675DE3E
PXY675DE3E

Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

PXY675DE3E

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi. Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja – za potvrdu je potreban samo dodir gumba.

Prebacite svoje kuhanje na posve novu razinu.

Dodatna snaga: poboljšana funkcija PowerBoost u našim indukcijskim pločama za kuhanje daje još više snage za ubrzanje postupka kuhanja. Primjerice, 2 litre vode sada će provrijeti gotovo tri puta brže nego na standardnoj staklokeramičkoj ploči za kuhanje.

PXY675DE3E
PXY675DE3E

Pohranjuje vaše postavke kontrola.

PXY675DE3E

Ako isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

PXY675DE3E
PXY675DE3E

Pržite brže.

PXY675DE3E

PanBoost zagrijava tave i premazane lonce još brže – bez straha za vaše tave i lonce. Funkciju PanBoost možete jednostavno odabrati putem korisničkog sučelja. Tako da je vaša tava spremna na prženje unutar 30 sekundi.

Indukcijska tehnologija

PXY675DE3E

Indukcijske ploče za kuhanje proizvode toplinu samo tamo gdje je potrebna – na dnu posude. Što vi dobivate od toga? Više sigurnosti i komfora. Uz nižu temperaturu i velike i male ruke sigurne su od opeklina. No to nije sve; na indukcijskoj ploči za kuhanje dvije litre vode provru dvaput brže nego na staklokeramičkoj ploči, pri čemu se također štedi mnogo energije.

PXY675DE3E

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Energetska oznaka nije raspoloživa

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Preuzmite dodatne upute

Ovdje možete preuzeti dodatne upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena indukcijska ploča PXY675DE3E”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu