Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA
GLEDALI STE

Sold: 0 / 1

Bosch ugradbena pećnica HBG676EB6

Serie | 8

Crna

ICON_COOKM_4DHOTAIR
ICON_COOKCONTROLPLUS
ICON_TFTDISPLAY
ICON_ACTIVECLEAN
ICON_SOFTCLOSEDOOR
Direktna bankovna transakcija9.879,05 kn (1.311,18 €)
KEKS Pay9.879,05 kn (1.311,18 €)
Plaćanje prilikom preuzimanja10.399,00 kn (1.380,18 €)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno10.399,00 kn (1.380,18 €)
MPC - prodajno mjesto10.399,00 kn (1.380,18 €)

10.399,00 kn (1.380,18 €)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 433,29 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 433,29 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 1.733,17 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 1.733,17 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

KUPI Compare

Istaknute značajke

Pećnice Home Connect

Pošaljite recepte iz aplikacije Home Connect ili drugih aplikacija za kuhanje izravno pećnici, pripremite sve tako da se pećnica na vrijeme uključi putem aplikacije kad ste vani ili provjerite je li hrana spremna. To su samo neke od mnogih mogućnosti koje su vam dostupne uz Home Connect.

Više o aplikaciji Home Connect

HBG676EB6

Jednakomjerni rezultati pečenje – na svakoj razini.

Zahvaljujući funkciji 4D vrući zrak toplina se ravnomjerno raspodjeljuje na svim razinama. To znači da hranu možete staviti na bilo koju razinu u pećnici, od jedan do četiri, a rezultati će i dalje biti savršeni. A to nije sve: možete kuhati i peći na do četiri razine istodobno, uz pouzdano savršene rezultate na svim razinama.

Prva pećnica s vlastitom zbirkom recepata.

HBG676EB6

Neki recepti jednostavno ne sadrže točne postavke temperature ni vremena pripremanja. Ali automatske postavke pećnice kao što je funkcija Assist ipak jamče savršene rezultate. Jednostavno odaberite željeno jelo na upravljačkoj ploči i vaša će pećnica automatski odabrati idealan način zagrijavanja, temperaturu i vrijeme pripreme. Savršenstvo dostupno na pritisak tipke.

Jednostavno upravljanje zaslonom TFT-zaslonom na dodir.

HBG676EB6

Naš intuitivni upravljački prsten kuhanje čini jednostavnijim nego ikada. Malim okretom srednjeg prstena možete prilagoditi bilo koju od postavki pećnice samo jednim prstom. Podržava vas zaslon TFT-touchdisplay preko cijele površine i visoke razlučivosti s jasnim tekstom i izravno odabirljivim gumbima. Jasne, jarke slike te informativni tekstovi pomažu vam i vode vas korak po korak dok se krećete kroz mogućnosti programa. Tako ćete uvijek imati cjelovit pregled i savršenu kontrolu nad svim funkcijama pećnice.

Pećnica koja peče i čisti: samočisteća pećnica.

Opustite se ili provedite vrijeme radeći druge zadatke dok se pećnica sama čisti upotrebom ciklusa SelfClean. Za zauzete dane na raspolaganju su ciklusi od 2 i 3 sata, uz ciklus od 4 sata koji se upotrebljava kada je pećnica posebice prljava.

HBG676EB6

Nježno i meko.

Vrata pećnica sada su praktičnija nego ikada: Poseban mehanizam za prigušivanje spriječava lupanje vrata pećnice prilikom zatvaranja. Kada vrata nježno gurnete, ona će se zaustaviti trenutak prije zatvaranja i potom se zatvoriti nježno i tiho te tako zajamčiti dugi vijek trajanja pećnice i njenih vrata.

 

HBG676EB6

 

Savjeti za kuhanje

HBG676EB6

Praćenje najnovijih kulinarskih trendova može oduzimati puno vremena. Home Connect omogućuje vam praćenje trendova jer vam nudi jednostavan pristup inovativnim tehnikama kuhanja i pripreme obroka – sve to iz udobnosti vašeg mobilnog uređaja. Nikada nije bilo lakše poboljšati vaše vještine u kuhinji.

Pametna pećnica koja se drži recepta umjesto vas.

Isprobavanje novih recepata iz kuharice može biti razočaravajuće, posebice kad nemaju napisane precizne temperature i vremena kuhanja. Home Connect prekida nagađanje. S punim pristupom svijetu uzbuđujućih recepata, Home Connect prenosi idealne postavke vašeg odabranog recepta izravno u pećnicu. Upotrijebite svoj mobilni uređaj i iz ogromne zbirke recepata u aplikaciji Home Connect odaberite željeno jelo, a vaše će pećnica automatski postaviti idealnu vrstu grijanja, temperaturu i vrijeme kuhanja. Naravno, svoje najomiljenije recepte možete i pohraniti u aplikaciji Home Connect. Sada možete uspješno pripremiti čak i najzahtjevnije recepte bez kapi znoja.

Provjerite svoju pećnicu – čak i kad niste kod kuće.

’Jesam li ostavila uključenu pećnicu?’ Pitanje koje je uvijek mučilo sve kuhare. Pećnice s Home Connect funkcijom daljinskog upravljanja sada uklanjaju sve sumnje, a vama daju duševni mir. Jednostavno upotrijebite svoj mobilni uređaj i provjerite status svoje pećnice te daljinski upravljajte i nadzirite svoju pećnicu putem aplikacije Home Connect. S daljinskim pristupom pećnici sada možete dom napustiti s potpunim uvjerenjem da je sve u savršenom redu.

Pametnije pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u   vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

HBG676EB6

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

HBG676EB6

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

HBG676EB6

Preuzmite energetsku oznaku EU

Ovdje možete preuzeti energetsku oznaku EU-a ili je pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dodatne upute nisu dostupne

Dimenzije aparata

HBG676EB6
HBG676EB6
HBG676EB6
HBG676EB6

Izjava o sukladnosti

Izjava o sukladnosti prema DIREKTIVI 2014/53/EU EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 16. travnja 2014. o usklađivanju zakonodavstava država članica o stavljanju na raspolaganje radijske opreme na tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/5/EZ.

Upute za Home Connect nisu raspoložive

Informacije o besplatnom softveru s otvorenim kodom

Priručnici za rastavljanje

Informacije za stručnjake koji su važni za rastavljanje i demontažu prema ekološkom pravilniku za kućanske pećnice, ploče za kuhanje i nape (EU) br. 66/2014.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena pećnica HBG676EB6”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu