Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Bosch ugradbena pećnica s dodanom pare HRG5785S6

Ugradbena pećnica s funkcijom AutoPilot i dodanom funkcijom pare: automatski priprema vaša jela kako bi bila hrskava i sočna.

  •  Termometar za pečenje mesa: mjeri optimalnu temperaturu u središtu pečenja.
  •  Pečenje na paru: dodavanjem pare hrana postaje hrskava izvana i sočna iznutra.
  • 3D vrući zrak: savršeni rezultati zahvaljujući optimalnoj raspodjeli topline na najviše tri razine istovremeno.
  • AutoPilot 30: svako je jelo savršen pripremljeno uz 30 unaprijed postavljenih automatskih programa.
  • Upravljanje bijelim LCD zaslonom: jednostavan za uporabu zahvaljujući izravnom pristupu dodatnim funkcijama, preporučenim temperaturama i indikatoru temperature.
ICON_MEATPROBE
ICON_ADDEDSTEAMICON_AUTOPILOT30

+ BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500 kn
Dodatan popust ovisno o načinu plaćanja:

Direktna bankovna transakcija926,61  (6.981,54 kn)
KEKS Pay975,38  (7.349,00 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja975,38  (7.349,00 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno975,38  (7.349,00 kn)
Leanpay - brzo,jednostavno i sigurno plaćanje na rate975,38  (7.349,00 kn)
MPC - prodajno mjesto975,38  (7.349,00 kn)

975,38  (7.349,00 kn)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 40,63  (306,13 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 40,63  (306,13 kn)
Želim otplatiti što prije
6 x 162,50  (1.224,36 kn)
Želim sam odabrati broj rata
24 x 40,63  (306,13 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

KUPI Compare
Raspoloživost: Dostupno uz narudžbu
SKU:4242005165926

Istaknute značajke

Ispečeno do savršenstva.

HRG5785S6

Bez obzira na to volite li da je govedina srednje pečena, krvava ili dobro pečena: s integriranim termometrom za pečenje mesa, jela će uvijek ispasti onakva kakva želite, budući da senzor u termometru neprestano mjeri temperaturu u središtu mesa. Budući da je termometar za pečenje mesa povezan s pećnicom, nije potrebno nikakvo ručno upravljanje ili interakcija s pećnicom. Pećnica će proizvesti akustički signal i automatski se isključiti čim se postigne željena temperatura u središtu mesa. Rezultat je savršeno pripremljeno jelo od mesa, i to bez napora.

Hrskavo izvana, sočno iznutra.

HRG5785S6

Prilikom kuhanja upotrebom jednog od četiri klasična načina jela ispadaju još bolje ako se doda malo vlage. Para spriječava isušivanje hrane te nastaje ukusna hrskava kora s mekom unutrašnjosti. Štoviše, ponovno grijana jela postaju još ukusnija. A baš to čini naša dodatna funkcija pare u pećnicama Serije 6. Kombiniramo načine rada kao što su 3D hotair, zagrijavanje odozgo/odozdo i pečenje na grillu pod vrućim zrakom s dodatnom funkcijom pare. Spremnik za vodu ugrađen u prednju ploču pećnice može se jednostavno ukloniti za ponovno punjenje ili čišćenje. Nadzor pare jednako je jednostavan, budući da se njime upravlja ručno ili – još jednostavnije – putem funkcije AutoPilot.

HRG5785S6
HRG5785S6

Ravnomjerni rezultati pri pečenju – na do tri razine.

HRG5785S6

Ova funkcija doprinosi brzom i ravnomjernom zagrijavanju čitave pećnice, što omogućuje pripremu hrane na do tri razine istodobno. Slatka i slana jela mogu se istodobno kuhati bez miješanja okusa.

Jednostavnije automatsko kuhanje.

HRG5785S6

S AutoPilot 30 svoj obrok možete kuhati do savršenstva. Nakon stavljanja jela u pećnicu, odaberite -1 od 30 – ponuđenih automatski programa iz izbornika na zaslonu. Samo unesite težinu jela i pritisnite “Start”. AutoPilot zatim preuzima i određuje način, temperaturu i trajanje kuhanja. Čak i isključuje program pred kraj kuhanja. Budući da je za neka jela uz funkciju AutoPilot potrebno upotrijebiti pribor za pećnicu s poklopcem, unutarnje površine pećnice ostaju čiste. Kuhanje ne može biti jednostavnije.

Upravljački gumbi na izvlačenje

Upravljački gumbi na izvlačenje: za jednostavno čišćenje površine pećnice.

Pećnica koja peče i čisti: samočisteća pećnica.

Opustite se ili provedite vrijeme radeći druge zadatke dok se pećnica sama čisti upotrebom ciklusa SelfClean. Za zauzete dane na raspolaganju su ciklusi od 2 i 3 sata, uz ciklus od 4 sata koji se upotrebljava kada je pećnica posebice prljava.

HRG5785S6

 

HRG5785S6

Nježno i meko.

HRG5785S6

Vrata pećnica sada su praktičnija nego ikada: Poseban mehanizam za prigušivanje spriječava lupanje vrata pećnice prilikom zatvaranja. Kada vrata nježno gurnete, ona će se zaustaviti trenutak prije zatvaranja i potom se zatvoriti nježno i tiho te tako zajamčiti dugi vijek trajanja pećnice i njenih vrata.

Jednostvnije rukovanje pladnjevima za pečenje.

HRG5785S6

Klasičan sustav polica pruža samo tri položaja za teleskopske vodilice. Bosch pruža i teleskopske vodilice neovisne o razini. Vodilice se mogu dodati na svim razinama, uključujući razinu za roštilj, što znači da priprema tosta postaje praktičnija. Vodilica se jednostavno postavlja i uklanja.

HRG5785S6

Savjeti za kuhanje

HRG5785S6

Praćenje najnovijih kulinarskih trendova može oduzimati puno vremena. Home Connect omogućuje vam praćenje trendova jer vam nudi jednostavan pristup inovativnim tehnikama kuhanja i pripreme obroka – sve to iz udobnosti vašeg mobilnog uređaja. Nikada nije bilo lakše poboljšati vaše vještine u kuhinji.

Pametna pećnica koja se drži recepta umjesto vas.

Isprobavanje novih recepata iz kuharice može biti razočaravajuće, posebice kad nemaju napisane precizne temperature i vremena kuhanja. Home Connect prekida nagađanje. S punim pristupom svijetu uzbuđujućih recepata, Home Connect prenosi idealne postavke vašeg odabranog recepta izravno u pećnicu. Upotrijebite svoj mobilni uređaj i iz ogromne zbirke recepata u aplikaciji Home Connect odaberite željeno jelo, a vaše će pećnica automatski postaviti idealnu vrstu grijanja, temperaturu i vrijeme kuhanja. Naravno, svoje najomiljenije recepte možete i pohraniti u aplikaciji Home Connect. Sada možete uspješno pripremiti čak i najzahtjevnije recepte bez kapi znoja.

HRG5785S6

Provjerite svoju pećnicu – čak i kad niste kod kuće.

’Jesam li ostavila uključenu pećnicu?’ Pitanje koje je uvijek mučilo sve kuhare. Pećnice s Home Connect funkcijom daljinskog upravljanja sada uklanjaju sve sumnje, a vama daju duševni mir. Jednostavno upotrijebite svoj mobilni uređaj i provjerite status svoje pećnice te daljinski upravljajte i nadzirite svoju pećnicu putem aplikacije Home Connect. S daljinskim pristupom pećnici sada možete dom napustiti s potpunim uvjerenjem da je sve u savršenom redu.

Pametnije pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u   vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite energetsku oznaku EU

Ovdje možete preuzeti energetsku oznaku EU-a ili je pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Preuzmite upute za ugradnju ili montažu

Ovdje možete preuzeti kratke upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu