Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Sold: 3 / 15
Finish

Bosch ugradbena perilica posuđa SMV6ZCX42E + poklon paket Finish tablete

Serie | 6

PerfectDry: savršeni rezultati sušenja uz manje potrošene energije – čak i posuđa koje se teško suši.

Košare Max Flec: fleksibilno i stabilno postavljanje posuđa s vrhunskim kliznim performansama.

Silence Plus: izvanredno tiha perilica posuđa od 44 dB.

Home Connect: kućanski aparati s pametnim povezivanjem za ugodniju svakodnevicu.

Direktna bankovna transakcija6.126,55 kn (813,13 €)
KEKS Pay6.126,55 kn (813,13 €)
Plaćanje prilikom preuzimanja6.449,00 kn (855,93 €)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno6.449,00 kn (855,93 €)
MPC - prodajno mjesto6.449,00 kn (855,93 €)

6.449,00 kn (855,93 €)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 268,71 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 268,71 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 1.074,83 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 1.074,83 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

KUPI Compare

Savršeni rezultati sušenja s manje potrošene energije*

SMV6ZCX42E

Kad praznite perilicu posuđa neko posuđe (posebno ono plastično) može još biti mokro. Perilice posuđa s funkcijom PerfectDry pružaju savršene rezultate sušenja korištenjem tehnologije s prirodnim mineralom zeolitom. Zeolit koristi vlažnost iz faze pranja i otpušta je kao topli, suhi zrak tijekom faze sušenja. Funkcija PerfectDry omogućuje da svoje posuđe stavite na mjesto odmah kad ga izvadite iz perilice, a pri tom troši manje energije*. *Boschova perilica posuđa PerfectDry s tehnologijom sa Zeolith-om i energetskog razreda B u usporedbi sa sličnom Boschovom perilicom posuđa bez Zeolith-a i energetskog razreda D

Kakvoća i fleksibilnost u svakom detalju

Pravilno postavljanje raznog posuđa u perilicu može biti izazov. Košare Max Flex to olakšavaju stabilnijom donjom košarom i preklopnim zupcima za jednostavno postavljanje velikih predmeta. Nadalje, novo dizajnirani držači za čaše, protuklizne trake i police za šalice sprječavaju klizanje vašeg posuđa. Za manje kuhinjske predmete dostupna je 3. košara Extra Space ili ladica za pribor za jelo na vrhu. Košare Max Flex otvaraju se za stabilno punjenje i fleksibilnost svog vašeg posuđa.

VarioDrawer: sada vaša perilica posuđa ima iznimno visoku razinu fleksibilnosti.

SMV6ZCX42E

Ponekad vam ne stane baš sve u perilicu posuđa zato što ona nije dovoljno fleksibilna. Ladica VarioDrawe nudi dodatnu razinu na vrhu perilica posuđa Activewater koja rješava taj problem. To je savršeno mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor poput zaimača i metlica za miješanje, a stanu i šalice za espresso. Tako imate veću fleksibilnost pri punjenju perilice posuđa i više mjesta u donjoj košari. Košaru za pribor za jelo također možete zamijeniti ladicom VarioDrawer kako biste stvorili dodatni prostor za do 14 kompleta posuđa u perilicama od 60 cm te deset kompleta posuđa u perilicama od 45 cm. Tako vaša perilica posuđa postaje fleksibilnija i udobnija za punjenje.

Izvanredno tiho pranje posuđa.

Buku nitko ne voli. Stoga, ako su vam mir i tišina stvarno važni, rješenje je perilica posuđa Silence Plus 44 dB. Zahvaljujući  ovoj izvanredno tihoj perilici posuđa moći ćete uživati u miru svoje kuhinje.

Vaš uređaj vas sluša.

SMV6ZCX42E

Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom perilicom posuđa možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna “Home Connect” funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena perilica posuđa SMV6ZCX42E + poklon paket Finish tablete”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu