Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Stvoren za preoblikovanje.

Konačno, hladnjak kojeg možete mijenjati kad god poželite. Vario Style hladnjak sa zamrzivačem u boji s VitaFresh sustavom je prvi hladnjak kojem je moguće mijenjati boju prednje strane vrata. Sad možete s lakoćom ponovno osmisliti svoju kuhinju, kako god i kada god to poželite.

Zato što je kuhinja više nego samo prostor u kojem jedemo obroke. U njoj održavamo i zabave ili ugodne obiteljske večere. A radilo se o hrani ili piću, njeno centralno čvorište je hladnjak. Hladnjak se ističe u svakoj kuhinji, pogotovo ako je samostojeći.

Kombinacijom stila, vrhunske kvalitete i jednostavnosti, naš Vario Style hladnjak sa zamrivačem u boji omogučava vam da svoju kuhinju preobrazite u odraz svojeg izvanrednog, jedinstvenog karaktera. Nije bitno jeste li raspoloženi za jaku, živahnu i sezonsku boju ili želite suptilan bojni naglasak.

 
 
 
Hladnjak koji pokazuje svoju pravu narav u vašim najdražim bojama.

Nije bitno je li sama boja živahno crvena koja posjeća na trešnje, jaka smeđa boja kave ili čista i prirodna tirkizna boja. S novim Bosch Vario Style donjim zamrzivačem s izmjenjivom bojom prednje strane vrata sad možete jednostavno osvježiti boju svog hladnjaka kad god poželite zahvaljujući raznolikosti boja. Te boje prednjih strana vrata pripremaju se u Njemačkoj sa samo visokokvalitetnim materijalima.

Hladnjaci sa zamrzivačem od Boscha.

Iznenađujuće jednostavno. 3, 2, 1, gotovo!

S Bosch Vario Style donjim zamrzivačem možete jednostavno promijeniti boju vrata svog hladnjaka kad god poželite. Inovativni sustav Vario Style opremljen je domišljatom kombinacijom nevidljivih kukica i magneta tako da možete jednostavno zamijeniti boju vrata svog hladnjaka. Nije vam niti potreban poseban alat ili ikakvo tehničko znanje. Samo podignite donji dio prednjeg dijela u boji, vucite ga dok se ne otkoči s prednjeg dijela i pričvrstite novu boju po vašem izboru. Samo 3 koraka, a vaš je nov kuhinjski stil gotov!

Hladnjaci u boji koju je moguće mijenjati od Boscha.

 

Bosch Vario Style: Uvijek svježe. Uvijek sezonsko.

Mi u Boschu vjerujemo da bi dobar obrok trebao biti i odmor za oči. Zato s našim novim Vario Style donjim zamrzivačima sa sustavom hlađenja VitaFresh vaša hrana duže ostaje svježa, kao i izgled vašeg hladnjaka.

Bosch VitaFresh odjeljci uvijek održavaju pravu temperaturu za pohranu hrane, zahvaljujući dvjema klimatskim zonama: suha je zona savršena za ribu i meso koji se mogu pohraniti na higijenski način u dvije različite ladice na niskoj postavci temperature od otprilike 0° C. U donjoj je ladici moguće upravljati vlagom pomoću klizača i tako voće i povrće duže vremena održati svježima.

Hladnjaci sa zamrzivačem u boji s VitaFresh od Boscha.

Mijenjajte svoj hladnjak kada god poželite.

Ne znamo što želite pohraniti ili koje su vaše najdraže boje, ali naši inovativni Vario Style donji zamrzivači sa sustavom VitaFresh uvijek će naći hladnjak koji odgovara potrebama vašeg doma. Svakome nudimo odgovarajuću veličinu u velikom rasponu boja, radilo se o samostalnom kućanstvu ili velikoj obitelji. Trebate izabrati savršenu visinu za vas, vaše najdraže boje i hladnjak možete s lakoćom ponovno osmisliti kad god poželite.

 

1. korak: Odabir prave visine.

Savršen hladnjak trebao bi pokriti sve vaše potrebe.
Zato su naši Vario Style donji zamrzivači sa sustavom VitaFresh dostupni u dvije visine: 1,86m za standardni kapacitet, 2,03 za dodatni kapacitet.

Obje visine nude police za jednostavno punjenje i pražnjenje te savršenu rasvjetu koja uvijek pruža dobar pogled na vašu hranu.

Hladnjaci u boji koju je moguće mijenjati od Boscha.

2. Korak: Odabir vaše najdraže boje.

Nakon odabira savršene visine za vaš donji zamrzivač, svojoj kuhinji možete dati izgled koji je svjež poput vaše hrane: Jednostavno odaberite visokokvalitetnu boju prednjeg dijela vrata – od živahne crvene koja podsjeća na trešnje do jakih boja, poput boje kave ili crnog mata, preko sezonskih boja poput tirkizne boje.

Vario Style hladnjaci sa zamrzivačem dotupni su u raznolikim bojama.

Nađite svoju kombinaciju svojeg individualnog Vario Style hladnjaka.

   
Exchangeable door fronts of coloured fridge freezers from Bosch.

Visina: 186 cm

Exchangeable door fronts of coloured fridge freezers from Bosch.

Visina: 203 cm

Coloured fridge in yellow from Bosch.
Suncokret KSZ1AVF00 KSZ1BVF00
Coloured fridge in orange from Bosch.
Narančasta KSZ1AVO00 KSZ1BVO00
Coloured fridge in red from Bosch.
Malina KSZ1AVE00 KSZ1BVE00
Coloured fridge in purple from Bosch.
Šljiva KSZ1AVL00 KSZ1BVL00
Coloured fridge in red from Bosch.
Crvena trešnja KSZ1AVR00 KSZ1BVR00
Coloured fridge in beige from Bosch.
Šampanjac KSZ1AVK00 KSZ1BVK00
Coloured fridge in black from Bosch.
Crni mat KSZ1AVZ00 KSZ1BVZ00
Coloured fridge in blue from Bosch.
Biserno tamno plava KSZ1AVN00 KSZ1BVN00
Coloured fridge in blue from Bosch.
Aqua KSZ1AVU00 KSZ1BVU00
Coloured fridge in green from Bosch.
Limeta KSZ1AVH00 KSZ1BVH00
Coloured fridge in green from Bosch.
Metvica KSZ1AVJ00 KSZ1BVJ00
Coloured fridge in brown from Bosch.
Kava KSZ1AVD10 KSZ1BVD10
Coloured fridge in brown from Bosch.
Espresso KSZ1AVD00 KSZ1BVD00
Zamijenite boju prednjeg dijela vrata na hladnjacima sa zamrzivačem od Boscha.

3. korak: Ponovno osmislite svoj hladnjak kad god poželite.

Ako želite da vaš hladnjak odgovara vašem osobnom stilu, trebate samo zamijeniti boju prednjeg dijela vrata. Zahvaljujući domišljatoj kombinaciji nevidljivih kukica i magneta, iznenađujuće je jednostavno zamijeniti boju vaše hladnjaka kad god poželite – nije vam uopće potreba poseban alat.

Šareni hladnjaci sa zamrzivačem od Boscha.

Sve što poželite: Igrajte se bojama.

Želite ponovno osmisliti svoju kuhinju? Tražite li jaku, živahnu boju ili suptilno isticanje boje – nađite ono što tražite zahvaljujući ogromnoj raznolikosti boja te sami ponovno osmislite svoj hladnjak i uživajte u šarenoj kuhinji.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu