Kupnjom ZooProAnimal modela usisavača u periodu od 15.04.2021. do 31.12.2021. godine na poklon dobivate ZOOCITY poklon karticu u iznosu 200 kuna!

 

1. Kupite navedene modele iz promocije u periodu od 15.04.2021. do 31.12.2021.

2. Registrirajte se na MyBosch portalu i ispunite podatke o kupljenom uređaju ili nazovite broj telefona 01/55 20 888 i ostavite svoje podatke za prijavu.

3. Ostavite recenziju za kupljen proizvod.

4. Prijavite se za poklon karticu, a mi ćemo vam ju dostaviti u najkraćem mogućem roku. Rok za prijavu je do 31.12.2021. u 23:59 h.

Uređaji u promociji

.

Uživajte u maženju ljubimaca – riješite se njihovih dlaka.

Dlaku kućnih ljubimaca obicno je teško ukloniti. Učinkovito čišćenje turbo rotirajućom četkom zahtijeva visoku razinu protoka zraka za najbolje rezultate. AirTurbo sustav stvara snažan protok zraka omogućavajući učinkovito preošenje snage motora usisavača na turbo rotirajuću četku što omogućava uređaju da usisava posebno snažno i temeljito. Naša posebno dizajnirana AirTurbo Plus rotirajuća četka savršena je za vlasnike kućnih ljubimaca jer pruža intenzivne performanse čišćenja životinjske dlake na svim vrstama podova. Unutarnji rotirajući valjak četke efikasnije sakuplja dlaku kućnih ljubimaca te tako dobivate puno brže rezultate čišćenja. Četka Mini AirTurbo učinkovito uklanja životinjsku dlaku, vlakna i prašinu s tapeciranog pokućstva i sa mjesta poput košare vašeg kućnog ljubimca.

Modeli u promociji

Zašto odabrati usisavač ProAnimal Unlimited?

ProAnimal četka

Obično je životinjsku dlaku teško ukloniti. Naša posebno dizajnirana mlaznica je savršena za vlasnike kućnih ljubimaca te pruža intenzivnu učinkovitost čišćenja na svim vrstama podova. Dodatna crvena valjkasta četka učinkovitije sakuplja životinjsku dlaku. I tako dobivate brže rezultate čišćenja.

Visoka radna učinkovitost i dugo vrijeme usisavanja

Većina vaših uređaja ima različite vrste baterija, što može biti nezgodno. Međutim, sustav Power for ALL na jednostavan način rješava taj problem; potreban mu je samo jedan baterijski sklop, koji je također dio 18-voltnog Bosch bežičnog sustava Home & Garden.

Ispušni je zrak čišći od okolnog

Općenito je u zraku uvijek ponešto fine prašine. Zahvaljujući sustavu filtarskih uložaka, ispuštni se zrak tri puta filtrira, što vodi do filtracije od 99,9%. Rezultat: ispušni je zrak čišći od zraka kojeg udišete.

Čišćenje na svim razinama

Više vam nisu potrebne različiti uređaji za čišćenje različitih dijelova doma – konačno. Sad možete učinkovito čistiti na svim razinama. Unlimited bežični štapni usisavač dolazi s korisnom dodatnom opremom kojom možete čistiti sve vrste podova, kao što su pločice ili tvrdi podovi, kao i sve vrste površina, poput tepiha, stolova, tapeciranog namještaja i čak i stropova. Savršen je i za čišćenje vašeg automobila.

Usisavajte brže pametnim valjkom četke.

 

Usisavanje dlaka kućnih ljubimaca na tvrdim podovima poprilično je jednostavno, ali dubinsko čišćenje vaših običnih i gusto tkanih tepiha nije tako jednostavno. Za većinu domova, međutim, važno je pronaći usisavač za dlake kućnih ljubimaca koji se može uhvatiti u koštac i s podovima od tvrdog drva i s tepisima. Tako možete brže očistiti za svojim dlakavim prijateljem u cijelom domu.

Profesionalni savjet: Pazite da vaš valjak četke za životinjsku dlaku odgovara svim vrstama poda – poput mlaznica u našoj liniji ProAnimal.

Upomoć! Moj usisavač smrdi na psa.

 

To što imate psa ne znači da vaš usisavač mora mirisati kao pas koji se je cijeli dan igrao s čoporom. Uvjerite se da je vaš usisavač za kućne ljubimce opremljen HEPA filtrom i vrećicom za prašinu s aktivnim ugljenom i dobit ćete svježi ispušni zrak.
Također, ne zaboravite redovito mijenjati vrećice za usisavač – ili prazniti spremnik za prašinu – kako bi vaš usisavač zadržao svježi miris.

Profesionalni savjet: Četkanjem kućnog ljubimca možete se riješiti otpale dlake prije nego što se nađe na tepihu. Osim toga, izvrsno je za njihovo krzno i krvotok: dobitna kombinacija!

Usisavanje dlaka kućnih ljubimaca u automobilu – ili na kauču.

 

Automobil ili kauč, ponekad se dlake zaglave između jastuka ili sjedala. Jednostavno pričvrstite mini četku na usisavač kako biste sakupili dlake. Prava dodatna oprema – poput nastavka za tapecirani namještaj i posebnu teleskopsku cijev za dlaku kućnih ljubimaca – omogućuju vam lako usisavanje krzna.
Ako tražite prijenosniji usisavač za kućne ljubimce, bežični usisavač pruža svu potrebnu slobodu.

Modeli u promociji