Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

GLEDALI STE

Bosch samostojeći zamrzivač GSN58AWDP

 

Serie | 6 Samostojeći zamrzivač

191 x 70 cm

Bijela

Ledenica NoFrost razreda A+++ s tehnologijom FreshSense: posebno učinkovita – konstantnom temperaturom zamrzavanja čuva vaše zamrznute namirnice.

Direktna bankovna transakcija1.128,35  (8.501,55 kn)
KEKS Pay1.187,74  (8.949,03 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.190,24  (8.967,86 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.187,74  (8.949,03 kn)
MPC - prodajno mjesto1.187,74  (8.949,03 kn)

1.187,74  (8.949,03 kn)

KUPI Compare
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4242005182466

Udobnost

Mnogo prostora za vrlo velike smrznute namirnice s pretincem za smrznutu hranu BigBox.

GSN58AWEV

Vrlo dubok pretinac za smrznutu hranu za praktično spremanje posuda sa smrznutim namirnicama ili velikih smrznutih jela poput kolača ili pizza. Bilo da trebate pripremiti hranu za dječji rođendan ili zamrznuti vjenčanu tortu – BigBox nudi dovoljno prostora za velike smrznute namirnice.

GSN58AWEV

Potpuna fleksibilnost u odjeljku zamrzivača.

GSN58AWEV

Možete ukloniti sve police od sigurnosnog stakla u odjeljku zamrzivača i tako stvoriti više mjesta – za pohranu torte s više slojeva, na primjer, ili cijele purice. Veliku hranu poput velike pizze za cijelu obitelj možete postaviti na staklene površine bez problema.

GSN58AWEV

Za savršeno rashlađena pića: IceTwister.

GSN58AWDP

Sad se možete mjeriti sa svakim koktel barom. Sa svježim kockama leda iz praktičnog dodatka IceTwister vaša hladna pića bit će još bolja. Proizvodi 20 kocki leda po punjenju. Možete ga brzo i lako upotrijebiti i nećete proliti vodu dok ga budete punili.

GSN58AWDP

Performanse

FreshSEnse: savršena temperatura za čuvanje hrane.

GSN58AWEV

Zahvaljujući optimalnim uvjetima čuvanja hrane, namirnice zadržavaju savršenu konzistenciju; sladoled, primjerice, nikad nije previše mek ili previše čvrst. Postojana temperatura u hladnjaku odlučujući je čimbenik u očuvanju svježine i okusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontroliraju temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču. Rezultat je postojana temperatura unutar hladnjaka koja ne ovisi o vanjskoj temperaturi.

GSN58AWEV

 

Sustav višestrukog strujanja zraka: ravnomjerna raspodjela zraka za dugotrajniju svježinu.

GSN58AWEV

Sustav višestrukog strujanja zraka s ventilatorom stvara lagano, ravnomjerno strujanje hladnog zraka na svim razinama dijela za hlađenje i zamrzavanje. Promjene temperature su smanjene, a vremena hlađenja skraćena – što pomaže da hrana dulje zadrži svoj okus.

GSN58AWEV

Pozdravite se s odmrzavanjem hladnjaka.

Ručno odmrzavanje hladnjaka može biti iznimno neugodan i dugotrajan postupak. Zahvaljujući našim novim hladnjacima s opcijom NoFrost taj zadatak s lakoćom možete zauvijek prekrižiti na popisu svojih zadataka. Za razliku od klasičnih hladnjaka vlažnost zraka u hladnjaku NoFrost trajno se sakuplja u središnjoj jedinici za hlađenje koja se redovno automatski odmrzava. Kondenzacija koja pritom nastaje jednostavno se odvodi iz hladnjaka i tamo ishlapljuje. Tako sustav NoFrost trajno oslobađa vaš hladnjak od leda, ali i potrebe ručnog odmrzavanja.

GSN58AWEV

Štiti zamrznutu hranu od odmrzavanja.

Kako bi hrana zadržala vitamine, hranjive vrijednosti, izgled i okus, potrebno ju je zamrznuti što je brže moguće. S funkcijom automatskog super zamrzavanja možete manje količine hrane zamrznuti brže i istovremeno zaštititi već zamrznutu hranu od odmrzavanja. Zamrzivač otkriva povećanje temperature i automatski prilagoava svoju temperaturu kako bi zajamčio najbolje uvjete za pohranu.

GSN58AWEV

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

GSN58AWDP

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Kratke upute za uporabu nisu raspoložive

Upute za montažu nisu raspoložive

Preuzmite dodatne upute

Ovdje možete preuzeti dodatne upute za svoj kućanski uređaj ili ih pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

GSN58AWEV
GSN58AWEV

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch samostojeći zamrzivač GSN58AWDP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu