Home
Shop
Wishlist0
BESPLATNA DOSTAVA - ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100€

GLEDALI STE

Bosch ugradbena indukcijska ploča PXY875DC1E

 

Serie 8 Indukcijska ploča za kuhanje 90 cm

  • DirectSelect Premium: prostrano i intuitivno sučelje zaslona na dodir.
  • Extended FlexZone: maksimalno prostora za veliko posuđe na ploči za kuhanje.
  • PerfectFry: više ne morate brinuti da će vam hrana zagorjeti.
  • MoveMode: automatsko postavljanje razine kuhanja omogućava brzo vrenje s prednje strane i krčkanje na stražnjoj zoni kuhanja.
  • Automatski prijenos postavki: jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.
Direktna bankovna transakcija / m-photo plaćanje 1.329,05  (ušteda: -69,95 )

1.399,00 

KUPI Usporedi
  Plaćanje jednokratno ili na rate.
  Besplatna dostava (za sve narudžbe iznad 100€) - Robu dostavljamo na području cijele RH.
  Moguć povrat robe unutar 14 dana. Za informacije o povratu artikla klikni ovdje.
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4242002839769

Izuzetno široko postavljene kontrole.

DirectSelect Premium je 30 cm širok dodirni panel koji vam pruža savršenu kontrolu. Upravljanje funkcijama ploče za kuhanje izuzetno je praktično zahvaljujući široko razmještenim ikonama i čitkom tekstu. Jednostavnim dodirom odaberite zone kuhanja, razinu snage i drugo. Cijelo sučelje nestaje kad se ploča isključi i ploča je opet minimalistička i elegantna.

Maksimalna fleksibilnost indukcijske ploče.

Zahvaljujući prilagodljivoj zoni u sredini ploče, Extended FlexZone omogućuje vam ne samo da kombinirate prilagodljive zone kuhanja od prednjeg prema stražnjem dijelu ploče nego i prema stranama. Vaša ploča za kuhanje automatski prepoznaje veličinu i položaj posuđa i zagrijava te površine. Stavite veliku posudu za pečenje poprečno na vrh ploče za kuhanje i ostat će vam još mjesta za lonce i tave, i velike i male.

Hrana više neće zagorjeti.

Prava temperatura ključna je za prženje,  na previsokoj temperaturi čak će se i najbolji odrezak prebrzo ispeći i zagorjeti. Senzor PerfectFry stalno prati temperaturu tave kako bi spriječio da hrana zagori. Odaberite jednu od četiri predefinirane postavke temperature i dobit ćete savršene rezultate, svaki put.

Ubrzajte kuhanje.

Kad brze i jednostavne recepte želite poslužiti još brže PowerBoost vam može pomoći. Ova praktična funkcija dodaje više snage kako bi se temperatura izuzetno brzo podigla. Koristite je na indukcijskoj ploči za kuhanje i zakuhajte velike količine vode skoro 35 % brže u usporedbi s najvišom postavkom temperature.

Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi. Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja – za potvrdu je potreban samo dodir gumba.

Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.

Ugr. ploče - flex zona

Ugr. ploče - širina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena indukcijska ploča PXY875DC1E”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu