Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Sold: 1 / 3
Suđe

Bosch ugradbena indukcijska ploča s integriranom napom PXX875D57E + poklon set posuđa HEZ9SE030

Serie | 8

Indukcijska ploča za kuhanje s ugrađenim ventilacijskim modulom kombinira indukciju s ventilacijskom tehnologijom za savršene rezultate.

ICON_DIRECTSELECTPREMIUM
ICON_INDUCTION_VECTOR
ICON_MOVEMODEINDUCTION_IH6_2
ICON_SETTINGTRANSFER_IH6_2
Direktna bankovna transakcija16.719,05 kn (2.219,00 €)
KEKS Pay16.719,05 kn (2.219,00 €)
Plaćanje prilikom preuzimanja17.599,00 kn (2.335,79 €)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno17.599,00 kn (2.335,79 €)
MPC - prodajno mjesto17.599,00 kn (2.335,79 €)

17.599,00 kn (2.335,79 €)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 733,29 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 733,29 Kn
Želim otplatiti što prije
12 x 1.466,58 Kn
Želim sam odabarati broj rata
12 x 1.466,58 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

KUPI Compare
PXX875D57E

Ploča za kuhanje i napa u jednom uređaju.

Ploča za kuhanje s integriranom napom kombinira najbolja svojstva naših indukcijskih ploča za kuhanje i kuhinjskih napa. Budući da je ugrađen u samu površinu ploče za kuhanje on odvlači mirise i paru tamo gdje oni i nastaju. Zahvaljujući tome ne trebate odvojenu kuhinjsku napu i možete imati više prostora za ormariće iznad ploče za kuhanje ili pogled preko cijele kuhinje.

PXX875D57E

Izuzetno široko postavljene kontrole.

PXX875D57E

DirectSelect Premium je 30 cm širok dodirni panel koji vam pruža savršenu kontrolu. Upravljanje funkcijama ploče za kuhanje izuzetno je praktično zahvaljujući široko razmještenim ikonama i čitkom tekstu. Jednostavnim dodirom odaberite zone kuhanja, razinu snage i drugo. Cijelo sučelje nestaje kad se ploča isključi i ploča je opet minimalistička i elegantna.

Fleksibilna indukcijska ploča.

PXX875D57E

FlexInduction vam omogućuje da kombinirate dvije zone kuhanja u jednu jednoliko zagrijanu površinu: vaša će ploča automatski prepoznati veličinu i položaj posuđa u toj zoni. Bilo da želite pripremiti espresso u moki ili zagrijati veliku posudu za pečenje, vaša će ploča precizno i jednoliko zagrijati sve vrste posuđa.

Hrana više neće zagorjeti.

PXX875D57E

Prava temperatura ključna je za prženje,  na previsokoj temperaturi čak će se i najbolji odrezak prebrzo ispeći i zagorjeti. Senzor PerfectFry stalno prati temperaturu tave kako bi spriječio da hrana zagori. Odaberite jednu od četiri predefinirane postavke temperature i dobit ćete savršene rezultate, svaki put.

PXX875D57E

Daljinska dijagnostika: Pametno pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

PXX875D57E

Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

PXX875D57E

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.

PXX875D57E

Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

PXX875D57E

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi. Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja – za potvrdu je potreban samo dodir gumba

Ubrzajte kuhanje.

Kad brze i jednostavne recepte želite poslužiti još brže PowerBoost vam može pomoći. Ova praktična funkcija dodaje više snage kako bi se temperatura izuzetno brzo podigla. Koristite je na indukcijskoj ploči za kuhanje i zakuhajte velike količine vode skoro 35 % brže u usporedbi s najvišom postavkom temperature.

PXX875D57E

Kuhanje počinje puno brže.

PXX875D57E

Funkcija QuickStart otkriva gdje ste postavili lonac i automatski prikazuje odgovarajuću zonu kuhanja na upravljačkom sučelju. Možete odmah i bez odgode započeti i odabrati željenu razinu kuhanja za svoj lonac.

PXX875D57E

Pohranjuje vaše postavke kontrola.

PXX875D57E

Ako isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena indukcijska ploča s integriranom napom PXX875D57E + poklon set posuđa HEZ9SE030”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu