Bosch ugradbena indukcijska ploča s integriranom napom PXX801D67E

Redovna cijena:MPC:

17.799,00 kn

+ BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500 kn
Dodatan popust ovisno o naćinu plaćanja:

Direktna bankovna transakcija: 16.909,05 kn

KEKS Pay: 16.909,05 kn

Plaćanje prilikom preuzimanja: 17.799,00 kn

Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno: 17.799,00 kn

MPC - prodajno mjesto: 17.799,00 kn

Platiti crypto: 17.799,00 kn

Zatraži ponudu
Insert name
Insert mail
Insert message

Količina:

Opis

Udobnost

PXX801D67E

Još veća iskoristivost prostora.

PXX801D67E

DirectSelect Premium omogućuje vrhunsku iskoristivost prostora pri kuhanju s punom duljinom od 30 cm. Odabir stupnjeva za kuhanje intuitivno je jednostavan i ima i dodatne funkcije. Na korisničkom se sučelju prikazuju samo one funkcije koje su vam doista potrebne. Korisničko sučelje nije vidljivo nakon isključenja pa ploča izgleda čisto i elegantno.

 

Odaberite bilo koje mjesto za svoje lonce, tave i pekače.

PXX801D67E

Neovisno o tome upotrebljavate jednu ili više posuda, možete ih postaviti jednu iza druge ili jednu do druge. Uz Bosch FlexInduction imate slobodu izbora. Budući da indukcija zagrijava dno posude, a ne samu ploču, možete kuhati bilo gdje na površini ploče. Možete upotrebljavati svoj štednjak kao standardnu indukcijsku ploču za kuhanje s odvojenim zonama za kuhanje ili ih spojiti pritiskom tipke. Tako dobivate dodatni prostor, primjerice za veliko posuđe kao što su posude za pečenje, gdje god želite.

PXX801D67E
PXX801D67E

Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

PXX801D67E

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi. Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja – za potvrdu je potreban samo dodir gumba.

 

Kuhanje počinje puno brže.

PXX801D67E

Funkcija QuickStart otkriva gdje ste postavili lonac i automatski prikazuje odgovarajuću zonu kuhanja na upravljačkom sučelju. Možete odmah i bez odgode započeti i odabrati željenu razinu kuhanja za svoj lonac.

PXX801D67E
PXX801D67E

Pohranjuje vaše postavke.

PXX801D67E

Ako isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

 

Connectivity

Daljinska dijagnostika: Pametno pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

PXX801D67E

Dizajn

PXX801D67E

Zna kada je vaš odrezak gotov, a zrak je čist.

Ploče za kuhanje s ugrađenim ventilacijskim modulima pružaju vam više slobode i fleksibilnosti pri dizajniranju i radu u kuhinji. Te jedinice kombiniraju najnovije tehnologije naših indukcijskih ploča za kuhanje i napa u jednom uređaju. Sjetite se samo, primjerice, senzora PerfectCook i PerfectFry koji pojednostavljuju pripremu vaših omiljenih jela na savršen način. Naš senzor PerfectAir po potrebi prilagođava razinu snage ventilacijskog modula. Osim toga, ugrađeni ventilacijski modu uklanja paru i neugodne mirise na samom izvoru, a vaša kuhinja miriše čisto i svježe.

 

Performanse

Prebacite svoje kuhanje na posve novu razinu.

Dodatna snaga: poboljšana funkcija PowerBoost u našim indukcijskim pločama za kuhanje daje još više snage za ubrzanje postupka kuhanja. Primjerice, 2 litre vode sada će provrijeti gotovo tri puta brže nego na standardnoj staklokeramičkoj ploči za kuhanje.

PXX801D67E
PXX801D67E

Pržite brže.

PXX801D67E

PanBoost zagrijava tave i premazane lonce još brže – bez straha za vaše tave i lonce. Funkciju PanBoost možete jednostavno odabrati putem korisničkog sučelja. Tako da je vaša tava spremna na prženje unutar 30 sekundi.

 

Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

PXX801D67E

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.

PXX801D67E
PXX801D67E

Brže kuhanje, smanjena potrošnja energije. To je indukcija.

PXX801D67E

Indukcijske ploče za kuhanje proizvode toplinu samo tamo gdje je potrebna – na dnu posude. Što vi dobivate od toga? Više sigurnosti i komfora. Uz nižu temperaturu i velike i male ruke sigurne su od opeklina. No to nije sve; na indukcijskoj ploči za kuhanje dvije litre vode provru dvaput brže nego na staklokeramičkoj ploči, pri čemu se također štedi mnogo energije.

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

PXX801D67E

Izjava o sukladnosti nije raspoloživa

Dodatne informacije

Serija

Dizajn:
za plosnatu ugradnju
Za ugradnju u kamenu ili granitnu radnu površinu

Profesionalna oprema:
PerfectCook senzor ready: sprječava prekomjerno kuhanje ili ključanje s detaljnom regulacijom temperature kuhanja - senzor se može dokupiti kao dodatni pribor
PerfectFry senzor s 5 postavka temperature

Komfor:
4 indukcijska polja za kuhanje
2 FlexInduction polja
DirectSelect Premium: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija
MoveMode (3 razine)
flexMotion
Zone za kuhanje automatski će se spojiti ili odvojiti ovisno o obliku i veličini posuđa.
Digitalni displej TopControl
Elektronički programski sat s funkcijom isključivanja i opomenom za svako polje za kuhanje
Brojač vremena kuhanja
ReStart funkcija
QuickStart funkcija
Home Connect (samo u zemljama gdje je dostupna usluga Home Connect)
Zona za održavanje toplote

Indukcijska ploča za kuhanje sa integriranom napom:
Indukcijska ploča za kuhanje s potpuno integriranom visoko učinkovitom napom za prozračivanje.
Prikladna za konfiguracije s odvođenjem zraka putem kanala ili ponovnim kruženjem zraka (uklj. raznovrsne načine programske opreme). Odgovarajuća obavezna potrebna dodatna oprema za instalaciju:
- HEZ9VEDU0 za odvođenje zraka putem kanala
- HEZ9VRPD0 za kruženje zraka potpuno putem kanala ili djelomično putem kanala s filtrima za mirise cleanAir. Početni komplet HEZ9VRUD0 za kruženje zraka bez kanala filtrima za mirise cleanAir.
Estetski integriran dizajn, potpuno u ravnini s površinom s lebdećim staklo-keramičkim elementom otpornim na toplinu za slobodno kretanje i postavljanje kuhinjskog posuđa.
Ventilacijski sustav s 17 elektronički upravljanih razina snage ventilatora i 2 Boost-/Intensive razine snage ventilatora (s automatskim vraćanjem) putem korisničkog sučelja na dodir DirectSelect Premium: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija . Na temelju senzora, pametan, u potpunosti automatski način rada ventilacijskog sustava:
- Automatsko uključivanje ventilacijskom sustava prilikom upotrebe zone za kuhanje.
- Na temelju senzora i na temelju ploče za kuhanje, potpuno automatska prilagodba razina snage putem naprednog algoritma za najvišu učinkovitost.
- 3 moguće razine osjetljivosti algoritma za najvišu učinkovitost (posvećene niskoj razini buke, ravnoteži i djelotvornosti).
- Automatsko zakašnjenje isključenja nakon kuhanja za uklanjanje preostalih mirisa nakon kuhanja (na specifičnoj, izuzetno tihoj razini buke, 12min kod odvođenja zraka putem kanala, 30min kod ponovnog kruženja zraka, moguće ručno isključivanje).
- Moguć ručni nadzor putem dvostrukog DirectSelect Premium: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija.
- Automatsko uključivanje ventilacijskom sustava prilikom upotrebe zone za kuhanje.
- Na temelju senzora i na temelju ploče za kuhanje, potpuno automatska prilagodba razina snage putem naprednog algoritma za najvišu učinkovitost.
- 3 moguće razine osjetljivosti algoritma za najvišu učinkovitost (posvećene niskoj razini buke, ravnoteži i djelotvornosti).
- Automatsko zakašnjenje isključenja nakon kuhanja za uklanjanje preostalih mirisa nakon kuhanja (na specifičnoj, izuzetno tihoj razini buke, 12min kod odvođenja zraka putem kanala, 30min kod ponovnog kruženja zraka, moguće ručno isključivanje).
- Moguć ručni nadzor putem dvostrukog DirectSelect Premium: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija.
Visoko učinkovit ventilator s niskom razinom buke i energetski učinkovitom tehnologijom BLDC. Visoke stope odvođenja zraka s izuzetno niskom razinom buke i ugodnim frekvencijama zvuka zbog psihoakustički i aerodinamički optimizirane unutrašnjosti s ugrađenim, nevidljivim ventilatorom. Izuzetno otporna na pad tlaka, čak i s dugim i kompleksnim kanalima.
- Filtar za masnoću koji se lako odvaja i jednostavno čisti te jedinica za sakupljanje tekućine:
- Priručno uklanjanje jedinice jednom rukom putem lebdeće staklo-keramičke ručke.
- Integrirani, opsežni, visoko učinkoviti filtri za masnoću od nehrđajućeg čelika s 12 slojeva za filtraciju i crnim pokrivnim slojem za poboljšanu estetsku integraciju. Učkinovitost filtracije masnoća od 94 %.
- Svi su dijelovi jedinice jednostavni za čišćenje, potpuno prikladni za perilicu posuđa i otporni na toplinu. - (Gornja) jedinica za sakupljanje tekućina kapaciteta od 200 ml za uobičajena slučajna prolijevanja ili kondenzaciju prilikom kuhanja.
- Snažan drenažni sustav za prolijevanja više od 200ml tekućina
- Sigurnosni sakupljač tekućina s dodatnim kapacitetom od 700ml za ozbiljnije slučajnosti. Moguće pranje u perilici posuđa. Jednostavan pristup i odvajanje odozdo.
- Cjelokupan kapacitet sakupljanja od 900ml (200ml + 700ml).
- Vodonepropustan sustav ventilatora.
- Priručno uklanjanje jedinice jednom rukom putem lebdeće staklo-keramičke ručke.
-Integrirani, opsežni, visoko učinkoviti filtri za masnoću od nehrđajućeg čelika s 12 slojeva za filtraciju i crnim pokrivnim slojem za poboljšanu estetsku integraciju. Učkinovitost filtracije masnoća od 94 %.
- Svi su dijelovi jedinice jednostavni za čišćenje, potpuno prikladni za perilicu posuđa i otporni na toplinu.
- (Gornja) jedinica za sakupljanje tekućina kapaciteta od 200 ml za uobičajena slučajna prolijevanja ili kondenzaciju prilikom kuhanja.
- Snažan drenažni sustav za prolijevanja više od 200ml tekućina
- Sigurnosni sakupljač tekućina s dodatnim kapacitetom od 700ml za ozbiljnije slučajnosti. Moguće pranje u perilici posuđa. Jednostavan pristup i odvajanje odozdo.
- Cjelokupan kapacitet sakupljanja od 900ml (200ml + 700ml).
- Vodonepropustan sustav ventilatora.
Djelotvornost ventilacijskog sustava:
- Djelotvornost odvođenja zraka putem kanala (u skladu s EN 61591): min. normalna postavka 154 m3/h , maks. normalna postavka 500 m3/h, maks. postavka Boost-/Intensive 622 m3/h.
- Djelotvornost odvođenja kod ponovnog kruženja zraka (u skladu s EN 61591): min. normalna postavka 150 , maks. normalna postavka 500 , maks. Postavka Boost-/Intensive 615.
- Razina buke kod odvođenja zraka putem kanala (Razina zvučne snage u skladu s EN 60704-3): min. normalna postavka 42 re 1 pW, maks. normalna postavka 69 re 1 pW, maks. postavka Boost-/Intensive 74 re 1 pW.
- Razina buke kod ponovnog kruženja zraka (Razina zvučne snage u skladu s EN 60704-3): min. normalna postavka 41 re 1 pW, maks. normalna postavka 68 re 1 pW, maks. postavka Boost-/Intensive 72 re 1 pW.
- Učinkovitost filtra za masnoću (u skladu s EN 61591) 94 %.
Svi podaci o djelotvornosti privreeni su i temelje na zadnjim rezultatima ispitivanja s naprednim prototipovima i bit će ažurirani nakon ispitivanja konačnih proizvoda.
- Djelotvornost odvođenja zraka putem kanala (u skladu s EN 61591): min. normalna postavka 154 , maks. normalna postavka 500 , maks. postavka Boost-/Intensive 622 .
- Djelotvornost odvođenja kod kruženja zraka (u skladu s EN 61591): min. normalna postavka 150 , maks. normalna postavka 500 , maks. Postavka Boost-/Intensive 615.
- Razina buke kod odvođenja zraka putem kanala (Razina zvučne snage u skladu s EN 60704-3): min. normalna postavka 42 re 1 pW, maks. normalna postavka 69 re 1 pW, maks. postavka Boost-/Intensive 74 re 1 pW.
- Razina buke kod ponovnog kruženja zraka (Razina zvučne snage u skladu s EN 60704-3): min. normalna postavka 41 re 1 pW, maks. normalna postavka 68 re 1 pW, maks. postavka Boost-/Intensive 72 re 1 pW.
- Učinkovitost filtra za masnoću (u skladu s EN 61591) 94 %.
Svi podaci o djelotvornosti privreeni su i temelje na zadnjim rezultatima ispitivanja s naprednim prototipovima i bit će ažurirani nakon ispitivanja konačnih proizvoda.
Podaci o potrošnji i energetskoj učinkovitosti (u skladu s Odredbom (EU) br. 65/2014):
- Razred energetske učinkovitosti: B (u rasponu razreda energetske učinkovitosti od A+++ do D).
- Razred iskorištenja dinamike fluida: A .
-Prosječna godišnja potrošnja: 57 .
- Razred učinkovitosti filtracije masnoća: B .
- Min. normalna postvka i maks. normalna postavka buke: 42 & 69 .
- Razred energetske učinkovitosti: B (u rasponu razreda energetske učinkovitosti od A+++ do D).
- Razred iskorištenja dinamike fluida: A .
-Prosječna godišnja potrošnja: 57 .
- Razred učinkovitosti filtracije masnoća: B .
- Min. normalna postvka i maks. normalna postavka buke: 42 & 69 .
2 x 2 baterija izravno integriranih, visoko učinkovitih filtara za mirise cleanAir (u konfiguraciji s kruženjem zraka).
- Optimizirana učinkovitost smanjenja mirisa za kuhanje jela s kompleksnim molekulama mirisa (npr. ribe).
- Velika površina filtra s visokim sposobnostima smanjenja mirisa.
- Životni vijek od 360 sati kuhanja (neregenerativan).
- Filtri niske razine buke s optimiziranom psihoakustikom.
- Jednostavan pristup i uklanjanje odozgo.
- Upozorenja o zasićenosti filtra za mirise cleanAir putem obavijesti na korisničkom sučelju i putem aplikacije Home Connect s prikladnom mogučnošću ponavljanja narudže nadopune (nadopuna za komplet filtara cleanAir HEZ9VRCR0).

Za konfiguraciju s odvođenjem zraka putem kanala: 2 x 2 baterija uzravno integriranih, visoko učinkovitih akustičkih filtara niske razine buke za znanto niže razine buke i poboljšanu psihoakustiku.
- Optimizirana učinkovitost smanjenja mirisa za kuhanje jela s kompleksnim molekulama mirisa (npr. ribe).
- Velika površina filtra s visokim sposobnostima smanjenja mirisa.
- Životni vijek od 360 sati kuhanja (neregenerativan).
- Filtri niske razine buke s optimiziranom psihoakustikom.
- Jednostavan pristup i uklanjanje odozgo.
- Upozorenja o zasićenosti filtra za mirise cleanAir putem obavijesti na korisničkom sučelju i putem aplikacije Home Connect s prikladnom mogučnošću ponavljanja narudže nadopune (nadopuna za komplet filtara cleanAir HEZ9VRCR0).
Za konfiguraciju s odvođenjem zraka putem kanala: 2 x 2 baterija uzravno integriranih, visoko učinkovitih akustičkih filtara niske razine buke za znanto niže razine buke i poboljšanu psihoakustiku.

Brzina:
Funkcija PowerBoost za sva polja za kuhanje
PanBoost - PowerBoost funkcija za tave

Sigurnost:
Digitalni dvostupanjski indikator preostale topline za svako polje za kuhanje
Glavni prekidač
Prepoznavanje veličine dna posude
Funkcija PowerManagement
Sigurnosno isključivanje
Dječija sigurnosna brava
Zaštita kod brisanja
Prikaz potrošnje energije

Polja za kuhanje:
Polja za kuhanje: 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (maks. snaga 3.7 kW) ili 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW); 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (maks. snaga 3.7 kW) ili 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW)
Podešavanje snage: 17 stupnjeva

Dimenzija:
Dimenzije (VxŠxD): 227 x 792 x 512 mm
Potrebna veličina niše za ugradnju (VxŠxD mm): 227 x 796 x 516
Min. debljina radne površine: 16 mm
Priključni kabel: 110 cm
Priključna snaga: 7.4 KW
Kabel uključen