Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

Bosch ugradbena indukcijska ploča s integriranom napom PXX801D67E

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 100€

Direktna bankovna transakcija / m-photo plaćanje 2.260,05  (ušteda: -118,95 )

2.379,00 

KUPI Compare
  Plaćanje jednokratno ili na rate.
  Besplatna dostava (za sve narudžbe iznad 100€) - Robu dostavljamo na području cijele RH.
  Moguć povrat robe unutar 14 dana. Za informacije o povratu artikla klikni ovdje.
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4242005192533

Udobnost

PXX801D67E

Još veća iskoristivost prostora.

PXX801D67E

DirectSelect Premium omogućuje vrhunsku iskoristivost prostora pri kuhanju s punom duljinom od 30 cm. Odabir stupnjeva za kuhanje intuitivno je jednostavan i ima i dodatne funkcije. Na korisničkom se sučelju prikazuju samo one funkcije koje su vam doista potrebne. Korisničko sučelje nije vidljivo nakon isključenja pa ploča izgleda čisto i elegantno.

 

Odaberite bilo koje mjesto za svoje lonce, tave i pekače.

PXX801D67E

Neovisno o tome upotrebljavate jednu ili više posuda, možete ih postaviti jednu iza druge ili jednu do druge. Uz Bosch FlexInduction imate slobodu izbora. Budući da indukcija zagrijava dno posude, a ne samu ploču, možete kuhati bilo gdje na površini ploče. Možete upotrebljavati svoj štednjak kao standardnu indukcijsku ploču za kuhanje s odvojenim zonama za kuhanje ili ih spojiti pritiskom tipke. Tako dobivate dodatni prostor, primjerice za veliko posuđe kao što su posude za pečenje, gdje god želite.

PXX801D67E
PXX801D67E

Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

PXX801D67E

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi. Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja – za potvrdu je potreban samo dodir gumba.

 

Kuhanje počinje puno brže.

PXX801D67E

Funkcija QuickStart otkriva gdje ste postavili lonac i automatski prikazuje odgovarajuću zonu kuhanja na upravljačkom sučelju. Možete odmah i bez odgode započeti i odabrati željenu razinu kuhanja za svoj lonac.

PXX801D67E
PXX801D67E

Pohranjuje vaše postavke.

PXX801D67E

Ako isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

 

Connectivity

Daljinska dijagnostika: Pametno pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

PXX801D67E

Dizajn

PXX801D67E

Zna kada je vaš odrezak gotov, a zrak je čist.

Ploče za kuhanje s ugrađenim ventilacijskim modulima pružaju vam više slobode i fleksibilnosti pri dizajniranju i radu u kuhinji. Te jedinice kombiniraju najnovije tehnologije naših indukcijskih ploča za kuhanje i napa u jednom uređaju. Sjetite se samo, primjerice, senzora PerfectCook i PerfectFry koji pojednostavljuju pripremu vaših omiljenih jela na savršen način. Naš senzor PerfectAir po potrebi prilagođava razinu snage ventilacijskog modula. Osim toga, ugrađeni ventilacijski modu uklanja paru i neugodne mirise na samom izvoru, a vaša kuhinja miriše čisto i svježe.

 

Performanse

Prebacite svoje kuhanje na posve novu razinu.

Dodatna snaga: poboljšana funkcija PowerBoost u našim indukcijskim pločama za kuhanje daje još više snage za ubrzanje postupka kuhanja. Primjerice, 2 litre vode sada će provrijeti gotovo tri puta brže nego na standardnoj staklokeramičkoj ploči za kuhanje.

PXX801D67E
PXX801D67E

Pržite brže.

PXX801D67E

PanBoost zagrijava tave i premazane lonce još brže – bez straha za vaše tave i lonce. Funkciju PanBoost možete jednostavno odabrati putem korisničkog sučelja. Tako da je vaša tava spremna na prženje unutar 30 sekundi.

 

Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

PXX801D67E

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.

PXX801D67E
PXX801D67E

Brže kuhanje, smanjena potrošnja energije. To je indukcija.

PXX801D67E

Indukcijske ploče za kuhanje proizvode toplinu samo tamo gdje je potrebna – na dnu posude. Što vi dobivate od toga? Više sigurnosti i komfora. Uz nižu temperaturu i velike i male ruke sigurne su od opeklina. No to nije sve; na indukcijskoj ploči za kuhanje dvije litre vode provru dvaput brže nego na staklokeramičkoj ploči, pri čemu se također štedi mnogo energije.

Preuzmite upute za uporabu

Ovdje možete preuzeti priručnik za svoj kućanski uređaj ili ga pregledati na zaslonu.

Preuzmite informacije o proizvodu

Proučite karakteristike proizvoda za tehničke detalje i informacije o značajkama povezanima s praktičnosti, učinkovitosti, učinkom i sigurnosti.

Preuzmite informacijski list proizvoda

Ovdje možete preuzeti informacijski list proizvoda ili ga pregledati na zaslonu.

Dimenzije aparata

PXX801D67E

Izjava o sukladnosti nije raspoloživa

Poklon

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bosch ugradbena indukcijska ploča s integriranom napom PXX801D67E”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu